Ce produse am terminat in luna octombrie

miercuri, noiembrie 07, 2012

Am vazut aceasta idee pe mai multe bloguri isi mi-a placut foarte mult. Asa ca m-am gandit sa o preiau si eu :). De acuma voi incerca sa va arat ce produse termin dupa ce s-a terminat o luna si sa va vorbesc putin despre produsele care nu necesita un review intreg. 


- Spray Leave-in Gliss cu 7 uleiuri nutritive pentru refacerea varfurilor despicate. Foarte bun, cred ca m-a tinut aproape un an si l-am folosit la fiecare spalare. Review aici
- Fond de ten Revlon Colorstay Normal/Dry Skin nuanta 180 Sand Beige (review in curand) am avut si varianta pentru ten mixt/gras nuanta 150 Buff si 180 Sand Beige, si acuma l-am comandat din nou pentru ten mixt/gras. I love it!
- BB Cream Garnier pentru ten mixt/gras (singurul BB Cream testat pana acuma) - astept sa mai incerc un BB cream si apoi ii voi face un review. A fost acceptabil si m-a tinut o perioada suficienta de timp folosit zilnic. 
- Demachiant bifazic pentru ochi cu albastrele Yves Rocher (am avut si varianta pentru ochi sensibili care a fost grozava), dar nu mai era pe stoc asa ca am luat varianta normala. Review in curand, comparativ cu cel pentru ochi sensibili, despre care v-am vorbit aici
- Deodorant cu floare de lotus si deodorant cu ceai verde Yves Rocher (l-am preferat totusi pe cel cu floare de lotus, datorita mirosului delicat)
- Mascara Maybelline Colossal - my fav ♥ review in curand, comparativ cu The Falsies
Ruj Revlon Lustrous - nuanta Blushing Mauve 460 - my all time fav ♥ este al doilea terminat si planuiesc sa-mi mai cumpar unul.
- Mini parfum Yves Rocher Tandre Jasmin - un miros excentional de iasomnie. Chiar mi-as dori sa il am in varianta full size, dar pana atunci mai am doua sticlute de 5 ml cu care pot sa ma rasfat ♥


- Gel de dus cu cafea si gel de dus cu rodie Yves Rocher - pur si simplu adorabile ♥ review in curand.
- Masca pentru par Nivea Color Crystal Gloss - ma bucur mult ca am cumparat-o impreuna cu revista Marie Claire, intrucat a fost o investitie foarte buna. Cat timp am folosit masca, nu mai aveam nevoie de balsam pentru par, iar parul era mai matasos si stralucitor. 
- Crema pentru maini cu ulei de catina Cosmetic Plant - nici nu mai stiu de cate ori am recumparat aceasta crema ♥
- Balsam pentru picioare Cosmetic Plant, pur si simplu perfect dupa o zi lunga....
- Apa termala Avene - am avut-o aproape 1 an si este a doua sticla de apa termala Avene terminata. O folosesc in special pentru fixarea machiajului.
- Gel anti-baterian Camil - de la Lady's - un produs foarte bun la un pret acceptabil.

Voi ce produse ati terminat luna aceasta?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Ce multe ai terminat! Eu sunt jalnica la acest capitol, parca niciun produs nu mai are fund. Deschid o gramada si nu reusesc sa termin nimic... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt incepute de mai mult timp :D, iar in luna octombrie mai aveam cate putin din fiecare, asa ca am zis sa le termin de tot ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sparay-ul de la Gliss este exceptionala, o folosesc si eu de multa vreme!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da!! este foarte bun! ♥ merita din plin :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate