Traveling around the world with beautiful nails

miercuri, septembrie 19, 2012

Inainte sa plec in vacanta am zis sa incerc sa pun pentru prima data tipsuri. Am vrut sa vad care este diferenta dintre tipsuri si constructie pe sablon. Intr-adevar este mai usor sa aplici tipsuri, asta daca lipesti tipsul bine. Timpul de lucru a fost cam la fel. Aplici tipsul usor, dar tot dureaza pilirea pentru uniformizarea suprafetei unghiei, taierea tipsurilor cu ghilotina si pilirea pe margini. Intr-un final se ajunge la timpul cat imi ia pentru aplicarea sablonului.

Fiind prima data, tot am gresit cand am lipit tipsul la unele unghii. Nu era in totalitate in continuarea unghiei si se diferentia unghia falsa de cea naturala. Nu era ceva foarte deranjant, dar pe mine tot ma enerva :). Banuiesc ca este din cauza faptului ca am patul unghial mai lung si oricat de scurte ar fi taiate unghiile, ele tot depasesc buricul degetului. Oricum si la constructia pe sablon se formeaza un sant intre unghia naturala si cea falsa. Ca sa elimin acest aspect, la o saptamana dupa constructie, pilesc foarte usor sub unghii excesul si uniformizez. Trebuie sa recunosc ca imi place mai mult cum arata unghiile construite pe sablon. Parca arata mai natural. 


O brandusa pentru voi, culeasa din muntii Apuseni ♥ dupa ce am plecat de la Pestera Scarisoara.


 
Dupa o saptamana jumatate, daca nu ma insel, unghiile aratau cum se vede in poza de mai jos. 



Chiar daca nu am avut grija prea mare de unghii, acestea nu s-au rupt unghiile in vacanta, cand am traversat toata tara, am mers la mare, munte. Darrrr, in drum spre casa, in masina, cand mai aveam 15 sau 20 km pana acasa, am rupt una in momentul in care am incercat sa deschid portofelul :)). Mi-a alunecat mana si am vazut ca a zburat ceva pe jos. Initial nici nu mi-am dat seama ca era o bucata de unghie, deoarece nu am simtit nimic. Caut eu "gunoiul" care a cazut pe jos si cand colo, era unghia mea. Frumos, nu-i asa? A doua zi a trebuit sa refac unghia respectiva, deoarece ma deranja, o agatam de toate hainele. Bine ca nu m-a durut, deoarece nu sunt un fan al durerii :). Cu siguranta nu a fost bun lipiciul si asta a determinat dezlipirea tipsului. Le-am mai tinut o saptamana, dupa care le-am dat jos si am facut constructie. 

Cum vi se par unghiutele?

You Might Also Like

4 comentarii

Articole apreciate