Portofele, dragute portofele ♥

joi, iulie 12, 2012

Nu am mai facut demult o comanda pe ebay.com, deoarece imi este foarte greu sa ajung la posta vamala. Eu lucrez 9-17, iar la posta este deschis 10-17. Dar, m-am gandit ca o sa am putina treaba cu serviciul prin zona respectiva, asa ca am facut o comanda ♥. Deoarece am luat "plasa" cu cateva portofele "din piele" cumparate de la targuri sau magazine prin oras, am zis ca mai bine imi incerc norocul pe ebay (acolo gasesti tot ce vrei si la un pret foarte acceptabil). 

Cele doua portofele comandate sunt:

   Acest portofel este bineinteles pentru mine ♥ A costat 13$, cu tot cu transport si a ajuns in doua saptamani ♥
Arata foarte bine, este lucrat perfect, are 3 locatii pentru bani (bancnote) si doua pentru monede, cu sistem de tip clips. De asemenea, ador suportul pentru carduri. Se poate detasa, dar nu complet, fiind prins intr-un colt cu un buton. Este foarte interesanta aceasta faza si destul de utila. Am vazut-o si un portofel comandat de Miu Miu. Sunt sigura ca acest model nou de portofele va fi foarte apreciat, datorita utilitatii lui. 

In poza de mai jos vedeti mai bine continutul. Mai are si un buzunar cu fermoar, pe care nu am reusit sa-l surprind in poze. De asemenea, mai are doua locatii pentru poze, in forma de inimioara ♥ 

 How sweet is that? 

    Imi place mult design-ul, culoarea, care este adorabila si acele micute fundite de pe portofel ♥


Celalalt portofel este pentru mama mea. Ea si-a ales modelul si culoarea. Eu as fi optat pentru altul cu o fundita mare si frumoasa, dar ea a zis ca era mai mult pentru mine cel cu fundita :)). Acesta a costat 9,99 $ cu tot cu transport si a ajuns tot in doua saptamani. 

    Are si acesta un design dragut si este bine lucrat.

Are, de asemenea, 3 compartimente pentru bancnote si 2 pentru monede cu sistem de inchidere, precum si un buzunarel cu fermoar. Diferenta, fata de cel roz, este partea cu cardurile. La acest portofel este incorporata, dar usor accesibila. 




Nu-i asa ca sunt dragute ambele portofele? Dar tot mai mult imi place al meu ♥ 
Este deosebit, practic si este al meu :D

Chiar a meritat sa le cumpar de pe ebay, intrucat sunt foarte bine lucrate, par rezistente si durabile. Nu vreti sa stiti cum atata ultimul portofel al mamei mele, cumparat de o luna. Materialul era tot desprins, se jupea urat de tot, atat la exterior, cat si la interior si a costat mai mult decat cele luate acuma, care arata perfect. Data viitoare o sa-i caut si mamei mele unul cu parte detasabila a cardurilor, cum este al meu :). 



Voi pe care l-ati alege?
post signature

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Cel roz e identic la mecanism cu al meu de pe oasap si mult mai ieftin. Oricum il ador si mi se pare perfect.


    Sa le folosim toate 3 cu placere ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina lui Brumarel13 iulie 2012 la 11:34

    sunt foarte frumoase amandoua, dar cel roz e adorabil :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt superbe!!! Dar cel roz este minunat!! E Rooozzzzz :D Si eu am facut o prima comanda pe ebay. acum astept sa vad cand primesc pachetul si daca totul este ok , cu siguranta voi mai comanda :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate