Serial TV: White Collar (2009)

marți, iulie 17, 2012

Imi place mult sa urmaresc seriale interesante, in special cele care au actiune, care te tin in suspans si te atrag din ce in ce mai mult. Dar, trebuie sa recunosc ca am o slabiciune pentru serialele in care joaca actori frumosi, imbracati elegant, la costum si care au niste ochi de te hipnotizeaza ♥ Un astfel de serial este White Collar. Pe langa faptul ca joaca Mat Bomer ♥♥♥, are un fir narativ interesant, o actiune care te tine su sufletul la gura si nu m-a plictisit nici macar un episod pana acuma (si deja are 3 sezoane incheiate, iar acuma a inceput al patrulea). 

Pe scurt despre serial:
Neal Caffrey (Matt Bomer) este un escroc, extrem de inteligent si vigilent, care a fost capturat de Peter Burke (Tim DeKay) dupa un joc de-a soarecele si pisica. Cand mai avea foarte putin si iesea din inchisoare, acesta evadeaza ca sa-si gaseasca iubita, pe care o credea in pericol. Dar, Peter Burke l-a gasit si capturat din nou. De data aceasta, in schimb, Caffrey ii ofera lui Peter niste informatii destul de importante ca sa incheie o alta ancheta ce se afla in curs. Dar, cum nimic nu este gratis, informatiile aveam ca pret eliberarea sa din inchisoare si colaborarea lui in aceasta ancheta, si anume prinderea Olandezului, un mare falsificator de opere de arta. Peter accepta, dar ii pune lui Caffrey la picior o bratara de supraveghere, care ii limita plimbarea prin oras, astfel fiind sigur ca acesta nu va fugi imediat ce se va vedea liber. Cu sarmul si  farmecul sau, Neal isi gaseste imediat de locuit intr-o vila superba (nu in vagauna unde il cazasera FBI-ul :))). Dupa capturarea Olandezului, Neal isi va continua colaborarea cu FBI-ul avandu-l drept partener pe Peter. Intre cei doi se va forma o legatura puternica, chiar daca Peter mai avea uneori indoieli cu privire la schimbarea lui Neal. 

Ce pot sa va spun mai mult despre serial? Il recomand oricui, pentru ca are un plot interesant si va va atrage imediat. Crime, mister, suspans, umor, personaje foarte bune..pe scurt un serial ce nu merita pierdut, mai ales daca esti un fan al acestui gen.

Pe Neal Caffrey il vei adora pur si simplu ♥ Este un personaj inteligent, sarmant, fermecator :) Nu cred ca am vazut un barbat care sa arate mai bine cu palarie ♥ iar modul cum isi pune palaria si acei ochi albastrii te hipnotizeaza ♥♥♥


  




Peter este singurul care ii poate face fata lui Neal, iar actorul joaca foarte bine. Fac o echipa excelenta impreuna
  

Pe Elizabeth (sotia lui Peter) nu ai cum sa nu o adori ♥ 


De Mozzie nu mai zic :) Mereu iti va aduce un zambet, deoarece personajul este foarte comic



Va recomand cu mult drag acest serial ♥
Cine il mai urmareste? 
post signature

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate