Castigatoare Giveaway

sâmbătă, iunie 02, 2012

Astazi a venit timpul sa anunt catigatorul unui giveawway mai altfel. Cel mai mult imi pare rau ca nu am doua carti sa premiez ambele concurente. Nu inteleg de ce lumea nu apreciaza si concursurile cu carti. Daca ar fi fost un produs cosmetic sau de machiaj ar fi fost batalie pe inscrieri, ar fi fost zeci de conturi false, cum se practica mai nou, dar cand este vorba despre o carte atat de frumoasa, despre o idee desavarsita, nu prea se inghesuie lumea. 

Fara sa mai lungesc mult, catigatoarea este....

Elena Nalbaru!!

Felicitari draga mea! Va ajunge in curand cartea si la tine ♥ Imediat iti trimit si email. Monya, nu te descuraja, deoarece mai este o sansa la Elena sa citesti cartea. 

Draga Elena, am pentru tine o propunere. Intrucat sunt persoane care doresc sa citeasca aceasta carte, dar nu detin blog (care a fost una din conditiile concursului), blueroses (care a scis si un articol despre aceasta idee aici) a venit cu o idee sa largim aria de participanti, sa se inscrie si cei care nu au blog, dar isi doresc sa citeasca cartea si sa o ofera mai departe. Noi am putea fi intermediari, pentru a tine o evidenta a inscrierilor si a drumului parcurs de carte atunci cand ajunge la cineva care nu are blog. 
Ce zici? :)
post signature

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Alina lui Brumarel2 iunie 2012 la 11:59

    Uite, eu iti spun sincer de ce n-am participat. tin foarte mult la carti si odata ce as fi primit-o nu mi-ar fi venit s-o dau mai departe :) ma atasez foarte repede de ele si-mi place sa am cat mai multe.

    oricum, conceptul este interesant :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos!!! De mult imi doream sa citesc aceasta carte! Sunt de acord sa largim aria de participare si sa se poata inscrie si fetele care n-au blog. Sper sa putem sa tinem evidenta :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, Elena, sper sa-ti placa romanul, iar la organizare, las la alegerea voastra, faceti cum doriti, iar daca doriti ajutor cu detaliile - suntem mai multe pe aici - sa circule cartea - pana la urma asta era ideea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La punctul acesta de vedere nu m-am gandit :) Oricum vom largi aria de inscrieri, intrucat avem doritori si fara blog :D

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate