Un giveaway...mai altfel (CLOSED)

miercuri, mai 23, 2012

Astazi a venit timpul pentru un giveaway diferit, pentru pasionatii de lectura. Bookcrossing-ul este un concept interesat, prin care o persoana castiga o carte (in acest caz este vorba de "Fata de hârtie" de Guillaume Musso), o citeste, apoi o transmite mai departe printr-un alt giveaway. Cu scuzele de rigoare, din cauza unor evenimente neasteptate, nu am eliberat cartea mai devreme, dar acuma a venit timpul sa se bucure si altcineva de ea :). Cartea este superba si merita citita ♥ In curand ii voi face si un review. 

Acest bookcrossing a fost inițiat de Blueroses, care a specificat că ideea i-a venit în urma citirii cărții care face obiectul bookcrossing-ului de față - "Fata de hârtie" de Guillaume Musso. 

In roman, la un moment dat, este explicat conceptul de bookcrossing - un  fel de "Lasati cartile sa circule!" pentru a fi citite si de alte persoane, care, la randul lor, le vor elibera.


In consecinta, giveaway-ul se adreseaza doar detinatorilor de bloguri si tot ce trebuie sa faceti este:
- sa ma urmariti prin GFC
- sa postati despre acest bookcrossing pe blogul vostru, cu link activ catre acesta postare sau sa puneti poza de mai jos in sidebar cu titlul: Particip la Bookcrossing!
- sa-mi lasati un comentariu cu: nume GFC, link postare sau blog (daca ati postat in sidebar) si email. 


Termen limita: 31 Mai 2012
Castigatorul va fi ales prin random org :)

Bafta si sper sa va inscrieti intr-un numar cat mai mare!

post signature

You Might Also Like

6 comentarii

  1. veronica picioroaga23 mai 2012 la 13:01

    hmmm..pentru astfel de giveawayuri, parca mi-as face si eu blog! e f buna ideea! Blueroses trebuie felicitata :-) iar cartea m-a facut curioasa..trebuie s-o citesc! Bravo fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  2. GFC: Elena Nalbaru
    http://sweet-moms.blogspot.com/
    elena_palita@yahoo.com
    Imi doresc sa citesc aceasta carte de cand umbla prin blogosfera pe la coshuletul colorat , dar nu am fost norocoasa la random :(
    sper sa fiu norocoasa acum :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru inscriere! Bafta multa :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim :*! Vor fi si bookcrossing-uri organizate pentru toata lumea :) dar acesta avea deja regula prestabilita sa fie doar pentru bloggeri. Cartea chiar merita citita ♥!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cartea aceasta nu este inclusa, dar sunt mai mult de 50 de carti calatoare in cadrul campaniei editurii All si acolo nu este limitat la bloggeri. Stiu ca nu e frumos cu link-uri, dar nu e greu de gasit (este un grup pe FB unde se pot urmari si solicita cartile).

    RăspundețiȘtergere
  6. GFC:Monya
    http://furnicutzabucatar.blogspot.com/2012/05/bookcrossing.html

    monya_oct@yahoo.ca


    Succes tuturor !!!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate