Sa vorbim despre vitamine (1) - Chewing C 500

marți, mai 22, 2012

Va spuneam acuma cateva luni ca mi-ar trebui niste vitamine, in special pentru imunitate. Trecerea de la anotimpul rece la cel cald, pe langa faptul ca mi-a declansat  o raceala de care am scapat foarte greu, mi-a slabit organismul si mi-au fost recomandate vitamine, in special vitamina C. Am "rascolit" Internetul in cautarea unor vitamine potrivite si am dat peste Chewing C 500 de la Avita Premium.
Chewing C 500 este un supliment nutritiv si fiecare flacon contine 60 tablete masticabile cu conţinut de 500 mg de vitamina C.

Ce promit ei:
"Un sistem imunitar tare este baza sănătăţii. Zi de zi se confruntă cu o serie de factori care duc la slăbirea lui (infecţii, poluare, substanţe ce creează dependenţă, etc.) De aceea nu ar trebui să uităm să-l sprijinim. În natură există multe plante (plante lecuitoare), care pot stimula şi întări sistemul imunitar. Una dintre ele este Echinacea, a cărei frunze, flori, dar mai ales rădăcinile au această capacitate. Speciile cele mai eficiente din genul Echinacea sunt Echinacea purpurea şi Echinacea angustifolia.

Extractele lor acţionează la prevenirea inflamaţiei acute şi cronice ale căilor respiratorii, pot împiedica efectiv gripa sau angina, pot proteja vasele de sânge şi pielea. Chiar ele sunt componentele produsului pentru sprijin imunitar - IMMUNE BOOST, care interacţionează cu vitamina C, beta-carotenul şi complexul de bioflavonoide din lămâie. O parte componentă a acestui supliment nutritiv este zincul care în corpul uman are un rol de neînlocuit şi care din punctul de vedere imunitar dezvoltă şi activează limfocite T (un tip de celule albe), care luptă împotriva infecţiilor. Doza zilnică recomandată de zinc în conformitate cu standardele Uniunii europene este de 15 mg. Nu-l avem întotdeauna suficient în hrana zilnică. Un comprimat al produsului IMMUNE BOOST ni-l poate oferi.
Doza recomandată: 1 comprimat pe zi, după masă."

Ce contine un comprimat de Chewing C 500?
- Vitamina A (din beta-caroten) 10000 u.i.
- Vitamina C (ca acid ascorbic) 500 mg
- Vitamina B6 20 mg
- Zinc 15 mg
- Rădăcină din Echinacea (Echinacea angustifolia) 150 mg
- Rădăcină din Echinacea 150 mg
- Bioflavonoide din lămâie 100 mg

Cine ar trebui sa ia Chewing C 500?
- cei care doresc să fie sănătoşi pe perioada întregului an
- cei care nu consumă zilnic suficient legume şi fructe crude
- Dar si cei care vor să fie activi fizic şi psihic
- Se recomandă si la pubertate mai ales în timpul creşterii bruşte, la vindecarea rănilor şi cicatrice-lor, precum si în timpul sarcinii şi alăptării.

O cura de vitamine este utila, mai ales cand nu asimilezi bine vitaminele din fructe si legume, dar mai ales la trecerea dintre anotimpuri. Ce pot sa spun este ca eu ma incadrez in primele trei categorii si am nevoie de o cura de vitamine pentru intarirea sistemului imunitar. Din acest motiv voi incerca Chewing C 500 si va recomand si voua acest supliment daca va incadrati in aceeasi categoria ca mine. Ce ma convinge mai mult este faptul ca are in componenta nu doar Vitamina C, dar si Vitamina A si B6, precum si Echinacea, care este foarte utila pentru intarirea sistemului imunitar. 

Cine mai vrea sa-l incerce?
post signature

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate