Pentru soferi si soferite

miercuri, mai 02, 2012

Ai carnet? Vrei masina? Ce este de facut? In primul rand trebuie sa avem in vedere de cati bani dispunem si ce sacrificii suntem dispusi sa facem. Cumparam o masina noua sau cumparam o masina la mana a doua? Sunt avantaje si dezavantaje. 

Cand cumparam o masina noua nu trebuie sa ne facem griji cu intretinerea ei cel putin 5 ani, nu ne vom stresa in cautare de piese auto si nici nu vom avea mult de investit. Dar in schimb costurile achizitionarii unei masini noi sunt mult mai ridicate. Este destul de greu sa cumperi o masina cu banii in mana si trebuie sa facem un credit bancar, ceea ce presupune un risc, dar macar stii ca nu ai probleme cu masina cativa ani. 

In schimb, atunci cand cumparam o masina la mana a doua, trebuie sa avem si cateva cunostinte in domeniul auto si sa avem si putin noroc. Poate proprietarul anterior a avut grija de masina si se prezinta intr-o stare foarte buna, dar poate sa arate perfect in exterior si sa fie dezastru la motor. Chiar daca costurile achizitionarii unei masini second hand sunt mut mai reduse, trebuie sa avem in vedere si investirea in noi piese auto, precum si alte cheltuieli nepravazute. 

Cert este ca totul depinde de bugetul in care ne incadram. Pentru a fi in ajutorul vostru eu am gasit un site cu piese auto, util pentru toata lumea. Lumea Auto ofera promotii si premii frecvent, deci merita accesat. 

Si inca ceva! Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.
post signature

You Might Also Like

1 comentarii

  1. WOW just what I was searching for. Came here by searching for weight
    loss motivation

    Also visit my webpage - Slim Helper Diet

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate