Swatch: Gloss-uri Couleurs Nature Yves Rocher

marți, ianuarie 24, 2012

Buna dragii mei! 
Astazi vreau sa va prezint cele trei nuante ale gloss-ului Couleurs Nature Yves Rocher, care s-au oferit cadou la oferta pentru clienti noi despre care v-am vorbit aici. Dupa cum va aduceti aminte, am facut trei comenzi (avand in vedere ca se oferea parfumul Comme une Evidence, nu m-am putut abtine ♥). La fiecare comanda mi-am ales alt gloss (erau disponibile trei nuante: roz auriu, roz cristalin si ocru deschis). Daca  nu ma insel aceasta oferta este inca valabila. Dar pentru orice siguranta, mai bine sunati si intrebati :). Aceste gloss-uri le-am primit cadou pentru o comanda rapida de produse. 
Multe persoane se intrebau cum sunt nuantele si care este textura acestora. Asa ca m-am gandit sa vi le prezint ♥
In primul rand sa va arat cateva swatch-uri :)





Ce sa va spun despre ele?
Imi plac toate nuantele si le folosesc pe toate in functie de imprejurari, dar cel mai mult imi place rozul auriu. Le folosesc atat simple, cat si peste ruj, pentru a conferi un plus de stralucire. Textura lor este foarte buna, se intinde bine, sunt pigmentate, intense si rezista cateva ore. Are un gust placut, iar mirosul este delicios. De asemenea ofera o stralucire aparte (cea mai stralucitoare nuanta este rozul cristalin). Mai exact toate nuantele contin mici particule stralucitoare si sunt sclipitoare. Puncte slabe nu i-am gasit :). 
Nota: 10/10
Denumire produsGloss Couleurs Nature
FirmaYves Rocher
Pret: 54 RON (pret intreg, dar sunt frecvent oferte)
Gramaj: 5 ml
Il puteţi achiziţiona
- direct de pe site-ul Yves Rocher
- din diverse oferte care se gasesc prin reviste sau din magazinele proprii

Cum vi se par gloss-urile de la Yves Rocher? Le-ati incercat? Ce culoare va place cel mai mult: roz cristalin, roz auriu sau ocru deschis?

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Eu am roz auriu ,imi place mult mirosul si culoarea e foarte frumoasa...http://blogulcusidespretoate.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate