Nail Art: One stroke flowers on red nails

joi, septembrie 08, 2011

Buna iubitele!

In primul rand vreau sa le urez un minunat La Multi Ani tuturor persoanelor care isi serbeaza astazi ziua de onomastica! Sfanta Maria sa va calauzeasca pasii si sa va ocroteasca!


 Acuma sa revenim la unghiute :D
Cand am vazut ce frumoasa mi-a iesit pedichiura, am zis ca trebuie sa incerc sa fac si o manichiura care sa fie in ton (intrucat aveam unghiile la maini turcuaz, iar la picioare cu rosu, nu prea mergea :D).

Imi place mult tehnica one stroke, dar mai am mult de invatat si in plus am nevoie de niste acrilice mai de calitate. Dar pana voi gasi ceea ce doresc, ma voi descurca cu ce am :D.

Acesta este modelul :D








Ce ziceti? Va place? :D

Astept sugestiile si comentariile voastre :)
Hugs & Kisses :*:*:* 

You Might Also Like

13 comentarii

  1. Multumesc Camy :* ma bucur ca iti plac :D

    RăspundețiȘtergere
  2. mada, super esti chiar f. talentata ! dar de ce nu-ti faci unghiutele patrate, ti-ar sta mult mai bine si in plus parca asa erau, sau nu retin eu bine ?

    RăspundețiȘtergere
  3. iubita, asa imi plac, patrate :( si aveau o forma foarte frumoasa. Dar cand s-au rupt am fost nevoita sa le tai la rotund, pentru ca s-au rupt urat de tot de la jumatatea unghiei, mai exact 4-5 unghii sunt asa :((. Pana cresc putin sa le dau forma, mai este.

    RăspundețiȘtergere
  4. wow :X,sunt superbe...ai evoluat mult mada :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Ana, dar si tu ai evoluat foarte mult ;)) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Wooow, sunt super-frumoase. Zilele astea imi vin si mie niste pensule noi, iar maine sper sa-mi vina acrilicele... asa ca voi incerca si eu cat de curand. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu mi-am luat astazi un set de acrilice faine si cateva pensoane ;)) Spor :D sa-mi arati si mie ce ti-a iesit ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Costache Lavinia-Monica9 septembrie 2011 la 00:16

    Ce frumoase sunt, adorabile!:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ti-a iesit fff bine one-stroke-ul! Congrats!:)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate