My nails are natural - my favorite base coat

marți, iulie 19, 2011

Buna dragele mele!
Intrucat multa lume se intreaba daca unghiile mele sunt naturale sau cu gel, va postez niste poze cu ele fara oja :D ca sa va demonstrez ca intradevar sunt naturale :)

*Click pe poza pentru zoom*





 Acuma va prezint cele doua lacuri ale mele folosite ca base coat. In general le pe folosesc pe ambele cand imi fac manichiura. 

Mai intai ma dau cu cel de la Orkide - Calcium gel



Se poate vedea ce luciu fain da acest base coat. De asemenea imi simt si unghiile mai rezistente si cu aspect sanatos  :)

Dupa ce s-a uscat bine, ma dau si cu Orkide - Nail hardener



Imi place aspectul pe care il ofera folosirea ambelor lacuri de unghii. In plus, unghiile sunt mai rezistente, iar ojele rezista mai mult timp. De multe ori se intampla sa am si 5 straturi  pe unghii (2 base coat, lac de unghii colorat vreo 2 straturi si top coat :))) dar nu am probleme - oja nu sare deloc, unghiile nu se rup, chiar sunt tari si rezistente. Avand in vedere ca unghiile mele sunt destul tari si lungi pot sa ma dau cu mai multe straturi, pentru ca nu ingroasa unghia prea tare, dar este de ajuns pentru a conferi acel aspect de unghii false ;)).

Pentru o manichiura french, imi place sa ma dau cu un strat de Orkide - Calcium Gel si doua straturi de Orkide - Nail Hardener, pentru ca da unghiei un aspect albicios, exact cum este gelul ;))

Soo..this is my secret :) Chiar imi plac aceste lacuri de unghii, si nu au costat mult - 4 lei fiecare :D. In prezent nu intentionez sa le schimb cu altele. Am si cateva oje de la Orkide si pot spune ca sunt multumita de ele - rezista mult timp si au un luciu fain ;)

Voi folositi base coat? Ce fel de base coat folositi? :D 
 O seara faina! Pupici!

You Might Also Like

14 comentarii

  1. Ce unghii frumoase ai, pozele in care apare geamul pe fundal si niste flori in jardiniere parca ar fi facute la mine in camera ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc :D Am multe flori - begonii, calandive, am avut si petunii ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu am vazut la mine niciuna din astea 2. ca baza aveam una de la gabrini care e super dar se cam ingroasa...iar lac folosesc in momentul de fata de la Isabell Dupont :D

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. scorpie din '8320 iulie 2011 la 08:18

    eu uneori stau si ma intreb, de ce pe unii ii doare undeva? si chiar daca ar fi fost cu gel, care era problema...of, of, dar tu chiar ai niste unghii foarte frumoase. eu sincer nu folosesc de fiecare data base coat-ul asta, de fapt am unul la 3-4 lei ca si al tau, dar nu prea i-am dat importanta, cred ca o sa revin la el...o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. multumita tie... si am scris pe blog... am reusit usor usor sa-mi repar si eu unghiutele inca nu intergal ce-i drept, dupa ce am renuntat la gel.... ai unghii superbe

    RăspundețiȘtergere
  6. eu folosesc lac incolor cum nimeresc ca base si top coat...dar nu fac un lucru tocmai bun.:P am sa incerc si eu astea pe care le folosesti tu...:*

    RăspundețiȘtergere
  7. deci ma duc sa imi cumpar :))))))
    tot la tine am vazut si Tratamentul de la Farmec si inca il folosesc si am unghiile lungi...am stabilit un record acum :))) vreau sa vad cat de lungi pot fi...tu il mai folosesti?

    :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut si eu ceva de la gabrini si a fost foarte buna, dar nu am mai gasit :-??

    RăspundețiȘtergere
  9. Stii cum e lumea :)) Pe mine nu ma deranjeaza, ci ma simt foarte mandra cand spun ca sunt naturale :D Nu am nimic impotriva unghiilor false, dar satisfactia este mult mai mare cand sunt naturale si ingrijite ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt foarte bune si ieftine. Oricum important este sa gasesti base coat-ul perfect pentru tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc scumpa si ma bucur mult ca am fost de ajutor :D :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur mult :D Eu recomand toate produsele despre care am scris. Mai folosesc si tratamentul de la Farmec, mai rar ce-i drept :D. Il folosesc mai mult cand imi tai unghiile de tot, pt ca atunci se exfoliaza mai usor. Pe masura ce cresc devin mai rezistente si nu mai am treaba cu ele ;))

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate