Ce mi-a placut la gelul de dus crema de la Weleda?

joi, mai 26, 2016

In cazul in care nu stiati, pe langa multitudinea de produse care se gasesc pe aoro, au aparut si produsele de la Weleda, principalul producator de remedii naturiste si produse complete de ingrijire a corpului. Auzisem de mai demult de acest brand, dar abia acum am incercat doua produse de la ei. Pentru inceput o sa va spun cum mi s-a parut un gel de dus crema, cu o aroma proaspata de lamaie si portocala bio.


Daca pe timp de iarna, ador si produsele cu miros intens, floral, dulce, in schimb vara nu le suport si ma orientez spre cele fresh, usoare, curate. Preferatele mele sunt cele cu aroma de citrice, verbina, aloe. 




Ceea ce mi-a placut cel mai mult la aceasta crema dus cu citrice este aroma proaspata de lamai si portocale care invaluie baia dupa ce il utilizez. Parca as face duc intr-o cada plina cu citrice, iar acest lucru imi da o stare de energie si ma invioreaza de dimineata. Iar seara, cand ma intorc de la serviciu, dupa o zi lunga si obositoare, este perfecta pentru a-mi elimina stresul si a-mi aduce o stare de inviorare. 

Consistenta cremoasa este placuta, aluneca usor pe piele si face o spuma delicata, fara sa fie nevoie de o cantitate mare de produs. Mi-a placut ca nu mi-a uscat pielea, ci a lasat-o hidratanta, datorita uleiului pur de susan, din compozitie. Uleiul de susan are proprietatea sa previna deshidratarea si sa mentina umiditatea proprie si necesara pielii. Curata bine si delicat pielea. Dupa utilizarea acestui gel de dus, nu am simtit nevoia sa aplic lotiune hidratanta, deoarece mi-a lasat pielea placut catifelata. 


Crema de dus nu contine conservanti, parabeni, parfum, materii sintetice, coloranti sau alte ingrediente sintetice, fiind un produs care contine ingrediente naturale certificate. Stati ca Weleda s-a infiintat in 1921 ca laborator farmaceutic, producand produsele cu propriile plantatii de plante medicinale? Mi se pare foarte interesant acest aspect. Gama de produse cu migdale este special destinata persoanelor cu piele sensibila, sampoanele nu contin silicon sau aditivi sintetici, iar gama Weleda Men special conceputa pentru ingrijirea tenului barbatilor, de la crema de barbierit, pana la hidratarea tenului. 

Pe langa varianta cu citrice, in categoria gelurilor de dus mai regasim si lotiune de dus cu catina, revitanlizanta, cu macese, relaxanta, regeneranta de rodie si exfolianta cu mesteacan. Un produs care mi-a atras atentia este crema nutritiva Skin Food. Am descoperit multe review-uri pozitive legate de aceasta si ma tenteaza sa o incerc si eu. 

Asa ca, daca cautati un produs, pe care sa il folositi dimineata si sa va invioreze si adorati mirosul proaspat si revigorant de citrice, va recomand cu drag crema de dus Weleda Citrus. In curand o sa va spun si ce parere am avut despre uleiul de masaj cu Arnica, tot din gama de produse Weleda, un ulei ideal pentru stimularea circulatiei sanguine. 

Ce parere aveti despre marca Weleda? Ati incercat vreun produs de la ei?
Cu drag, Mad@

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Inchiriaza rochii de seara de la case de moda celebri. rochii de ocazie designeri de top la un pret accesibil. Impresioneaza cu o rochie eleganta de la DRESSCOD.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate