Rochie de ocazie burgundy

joi, mai 19, 2016


Daca tot a inceput sezonul nuntilor de cateva saptamani, am zis sa va prezint cateva rochii de ocazie, absolut adorabile, achizitionate de pe Asos. Pentru inceput o sa va arat o rochie burgundy, cumparata anul trecut la un pret extrem de avantajos (aproximativ 140 lei). 

Pe Asos se gasesc rochii cu adevarat deosebite la un pret foarte bun, mai ales in perioada promotiilor. Fiind din Marea Britanie, comenzile ajung la posta locala, in 2 saptamani maxim. Transportul este gratuit pentru comenzi cu o valoare > 30 €. Daca valoarea produselor este mai mica de  30 €, atunci transportul costa 3 €. Recomand sa setati moneda in lire, deoarece am vazut ca se face conversia  mai avantajos. 




Marinile pe Asos corespund, asa ca nu trebuie decat sa va ghidati dupa dimensiunile precizate si sa va orientati dupa ce marime poarta modelul. Este foarte interesant faptul ca majoritatea hainelor au si video catwalk, asa ca se poate observa mai bine calitatea materialului, modul in care acesta se aseaza pe corp, precum si daca este transparent sau nu. Rochia mea este marimea UK10. 



Sandalele le-am prezentat si in articolul de AICI





Rochie Asos Lipsy VIP
Sandale Matar

Cercei Borealy 

Obisnuiti sa achizitionati haine de pe Asos?
Mad@ 

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate