Parfum Avon TODAY, Tomorrow, Always, Forever

miercuri, februarie 11, 2015


Sunt sigura ca ati avut macar o data un produs de la Avon, fie el produs cosmetic, de ingrijire sau parfum. Au trecut multi ani de cand am facut cunostinta cu acest brand. In perioada liceului si a facultatii cumparam frecvent de la Avon cosmetice si parfumuri, deoarece gaseam mereu oferte tentante. De asemenea, era cel mai comod mod de a comanda produse cosmetice. Pe atunci nu aveam experienta comenzilor online si nu cuoasteam atatea branduri, cate cunosc acum. Cea mai indragita oferta de la Avon era cea cu 2 parfumuri la pret de unul sau cea care oferea cadou lotiunea si deodorantul din aceeasi gama. Cum sa le rezisti? Parfumurile mele preferate de la Avon au fost: Perceive, cumparat de multe ori, Little Black Dress, preferat iarna si in zilele cand imi doream ceva mai elegant, Pur Blanca, preferat e timp de vara, Rare Pearls, un parfum fin si deosebit si Crystal Aura, care mi-a placut foarte mult, dar care a disparut foarte repede de pe piata.

Parfumurile din gama Today, Tomorrow, Always mi se pareau prea mature pentru mine in acea perioada, asa ca nu ma tentau. Acum, situatia s-a schimbat, gusturile mele s-au schimbat si am descoperit eleganta parfumului Avon TODAY, unul dintre cele mai renumite parfumuri lansate de Avon, primul parfum din trilogia iubirii.



Puternic, elegant, persistent, Today nu va trece neobservat. Este un parfum potrivit anotimpului rece, toamna - iarna, deoarece este dulce, cald si foarte persistent. Pe pielea mea rezista toata ziua, iar pe haine persista cateva zile. Merge perfect la o tinuta eleganta, romantica sau rafinata si nu cred ca se potriveste fetelor pana in 25 de ani. Eu il vad mai matur, mai serios, enigmatic si romantic. Sticluta este simpla, fina si eleganta.

Un parfum incantator, floral, care te face sa visezi si care te duce cu gandul la o gradina plina cu flori, trandafir, mosc, flori de portocal. Il recomand persoanelor care cauta un parfum rafinat, romantic, dulce si persistent.



Notele de varf sunt cactus, frezie si Stephanotis (iasomia de Madagascar); notele de mijloc sunt tuberoza, floare de portocal, trandafir japonez, Strelitzia (Pasarea paradisului) si buddleia (liliac de vara); Notele de baza sunt mosc, cedru, note lemnoase, trandafir si note de apa.

Am incercat multe produse Avon de-a lungul timpului. Sunt 10 ani de cand cunosc acest brand si am ramas cu cateva produse preferate. Avon Planet Spa Perfectly Purifying crema de corp cu minerale de la Marea Moarta am cumparat-o de zeci de ori, de fiecare data cate doua borcanase la promotie. Inca mai am recipientele in care se afla acest unt de corp, fiind foarte practice. Cremele pentru maini si picioare nu lipseau din comanda, fondul de ten Calming Effects a fost primul fond de ten incercat, iar perlele bronzante Avon Glow imi aduceau un plus de stralucire pe ten. Foarte mult imi placea si rimelul Supershock, pe care l-am cumparat de vreo 5 ori. Contura genele foarte frumos si nu le lipea intre ele.

Daca vreti sa achizitionati produse Avon si nu cunoasteti un reprezentant, le gasiti pe aoro la un pret foarte bun. 

Ce produse de la Avon preferati?
Care este parfumul vostru favorit de la Avon?


You Might Also Like

1 comentarii

Articole apreciate