La Roche Posay - Toleriane Teint Fluid Font De Ten Corector

miercuri, februarie 25, 2015


Unul dintre cele mai importante produse de make-up il reprezinta fondul de ten. Acesta are puterea sa ne schimbe radical look-ul. Dar trebuie sa avem grija sa ne alegem nuanta potrivita, ca sa evitam efectul de masca (daca fondul de ten este prea inchis) sau de fantoma (daca este prea deschis). Nuanta aleasa trebuie sa fie in perfecta armonie cu nuanta pielii noastre.

Dupa ce am folosit cativa ani fondul de ten Colorstay de la Revlon, am decis ca este timpul sa incerc si alte variante, in cazul in care o sa dispara complet de pe piata Colorstay. In acest moment nu se mai poate achizitiona decat online, fiind retras din magazine. Asa ca am incercat La Roche-Posay Toleriane Teint Corrective Fluid, fond de ten lichid. Citisem in mai multe locuri ca este similar cu Colorstay si ca are acoperire medie spre mare. Se gaseste in 6 nuante (eu mi-am luat nuanta cea mai deschisa si anume numarul 10), are o textura fluida si costa 77 lei.



Ambalajul este foarte practic – tub de plastic, cu ajutorul caruia putem sa dozam exact cantitatea necesara, fara sa ne facem probleme ca risipim produsul. De exemplu, Revlon Colorstay nu are pompita si ne trebuie putin antrenament pentru a nimeni exact cantitatea de produs necesara.
Fondul de ten Corrective Fluid La Roche Posay corecteaza imperfectiunile si uniformizeaza tenul, avand un grad ridicat de acoperire. Este potrivit pentru persoanele care doresc o acoperire perfecta, fara efect de masca. Se aplica extrem de usor si nu incarca tenul. Eu folosesc pensula F80 de la Sigma si il aplic uniform, fara urme si foarte usor. Este un produs special pentru persoanele cu ten sensibil, nu are conservanti si este non-comedogenic. In poza de mai jos puteti sa vedeti cum arata pe tenul meu imediat dupa aplicare. Aveam cativa mostruleti pe fata, pe care fondul de ten i-a ascuns fara probleme.

Un alt factor pozitiv il reprezinta protectia solara de SPF 25, potrivita pe timp de iarna. Incepand cu primavara este recomandat sa trecem la protetie solara de SPF 50, pentru a preveni imbatranirea tenului si pentru a ne proteja de efectele nocive ale soarelui. De asemenea, este recomandat sa folosim o crema cu FPS inainte, deoarece fondul de ten nu are puterea sa ne protejeze singur.

Nu este un fond de ten rezistent la transfer, asa ca va lasa urme pe haine, telefon. Pana si Colorstay care se lauda cu o rezistenta la transfer se ia pe haine si pe telefon. Dupa aplicare, fonul de ten necesita sa fie fixat cu o pudra matifiata, in cazul in care aveti tenul gras. Eu folosesc pudra Stay Matte de la Rimmel, cu care ma impac foarte bine. Un alt dezavantaj il constinuie nuanta. Desi am ales cea mai deschisa nuanta (numarul 10) pe tenul meu este o idee mai inchisa nuanta, fata de ceea ce foloseam pana acum, dar am grija sa o blenduiesc bine si o uniformizez cu nuanta pielii de pe gat. Cu toate acestea, nu o recomand persoanelor cu piele foarte deschisa.

In prezent mai folosesc de la firma La Roche Posay doua produse pentru ingrijirea tenului si anume: Effaclar Duo – crema pentru ten cu probleme si Effaclar H, crema calmanta pentru hidrararea tenului, despre care o sa va vorbesc mai tarziu.

Ca si concluzie, imi place acest fond de ten si o sa il folosesc in continuare, fiind un inlocuitor foarte bun pentru Revlon Colorstay. Cu toate acestea, recunosc ca imi doresc sa incerc si fondul de ten Vichy Dermablend.

Ce fond de ten folositi? Ati incercat fondurile de ten La Roche Posay?
Cum vi s-au parut?
Mad@

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Ce frumos e colierul !!! :D Pupici si spor in toate !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca sa incerc si eu fondul de ten , arata bine! Acum am de la Yves , dar cred ca expira pana il termin :)) .

    RăspundețiȘtergere
  3. Madalina Gavriluta19 august 2015 la 17:48

    da, foarte bun acest fond de ten. Il folosesc de minim 3 ani, si nu am de gand sa incerc altceva momentan.

    RăspundețiȘtergere
  4. este bun, problema acestui corector este ca se oxideaza in timp, facand ca nuanta sa se inchida pe ten dupa cateva ore de la aplicare. La inceput arata bine pe ten, iti vine sa te pupi de ce bine arati, dupa care, te dezamagesti:nuanta nu mai e cea cu tenul tau, pielea se ingrasa mai tare..trebuie sa stai mereu la baie sa-ti retusezi sau sa-ti tamponezi tenul, in conditiile in care am un ten mix, nu gras!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Incearca sa il amesteci cu alt fond de ten. Eu il amestecam cu Colorstay pentru ten uscat nuanta 150, care imi era prea deschis si astfel obtineam nuanta perfecta. Eu nu prea reusesc sa gasesc un fond de ten care sa fie perfect cu nuanta tenului meu si trebuie sa amestec nuantele.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate