Unghii cu gel cu sclipici si fundite

vineri, ianuarie 30, 2015

Nu am reusit sa postez pana acum manichiura pe care am purtat-o de Sarbatori, dar niciodata nu este prea tarziu, deoarece putem sa asortam sclipiciul, funditele si gelurile cameleon in orice moment al anului. O fundita draguta, pe un fundal de sclipici a atras atentia, iar gelul camaleon a fost motiv de distractie, mai ales atunci cand incepeam sa imi incalzesc mainile. De la un rosu puternic, unghiile mele se transformau intr-un galben delicat. Dar cea mai frumoasa partea era cea din mijloc, cand ramanea un degrade perfect. Recomand gelurile camaleon pe timp de iarna, deoarece sunt incredibile.  




Produse  folosite
Solutiile de baza si toate gelurile sunt de la Nailshop si le gasiti AICI
Nail prep 2M Beauty
Primer 2M Beauty
Bond 2M Beauty
Gel de baza 3 in 1 2M Beauty
Gel de constructie Kevo 2M Beauty
Gel de camuflaj Natural Diamond Red 2M Beauty (are consistenta si culoarea gelului Natural Hard, dar are un sclipici foarte delicat rosu superb)
Gel de acoperire 3 in 1 2M Beauty
Gel Color 2M Hot & Cold Red to Yellow
Gel de luciu Master Nails
Glitter mix 114  
Culori acrilice Polycolor de aici




Cu ocazia Sarbatorilor, am avut placerea sa pregatesc de sarbatoare unghiile unei prietene, care si-a dorit o fundita rosie cu globulete simpatice. Contractul le-am realizat cu un buerete si un gel alb imaculat. COmbinatia de alb cu rosu nu va da gres niciodata, fiind o manichiura care se potriveste oricui. 




De asemenea, i-am  facut o constructie din gel si verisoarei mele dragi, care si-a dorit un french cameleon (am folosit acelasi gel ca si la manichiura mea) cu mult sclipici auriu. Recunosc ca acest sclipici auriu a facut senzatie si toata lumea il doreste. Cand o sa revina in stoc o sa am grija sa imi iau 3 sticlute :). 




Va plac unghiutele din acest sezon? 
Mad@ 

You Might Also Like

4 comentarii

Articole apreciate