Noutati de toamna de la Yves Rocher

marți, octombrie 28, 2014



Yves Rocher ne incanta de fiecare data cu produse noi si atractive. Noutatile in materie de produse pentru ingrijirea tenului, a corpului, produse pentru machiaj in nuante seducatoare si intense si un parfum de exceptie m-au incantat in luna octombrie.


Unul dintre produsele care m-a impresionat cel mai tare este parfumul QUELQUES NOTES D'AMOUR. Un parfum romantic si seducator, care persista toata ziua. Cred ca este cel mai persistent parfum de la Yves Rocher si are o aroma cu adevarat speciala. 



Trusa cu 4 farduri Acvatic Delicat, din gama Coleurs Nature are culori pigmentate, rezistente, care se aplica usor. Chiar daca este o trusa pentru un machiaj smokey, eu nu am folosit culorile impreuna, ci separat, combinand nuanta deschisa cu cate una din cele inchise, pentru ceva mai soft sau in combinatie cu alte nuante asemanatoare, pentru ceva mai intens. Nu am aplicat toate nuantele la un singur machiaj. O alta trusa care imi face cu ochiul este Trandafir delicat. Are niste nuante superbe! 



Am fost foarte incantata de rimelul Volum Vertiginos, tot din gama Coleurs Nature, dar noul rimel Volum Elixir este si mai impresionant, deoarece sporeste volumul genelor, conturandu-le foarte frumos, fara sa se lipeasca. O sa revin cu un review detaliat.  

A venit frigul, asa ca mainile noastre au nevoie de o ingrijire suplimentara, foarte importanta fiind exfolierea acestora. Uleiul exfoliant de la Yves Rocher se aplica pe pielea uscata, se maseaza usor si se clateste cu apa calduta. Mainile devin catifelate, ca si cum am fi folosit o crema hidratanta. 

Masca pentru hidratarea intensa a tenului de la Yves Rocher are un miros proaspat, exact ca toate produsele din gama Hydra Vegetal, avand o textura de gel, care se aplica foarte usor. Se lasa 5 minute pe ten, dupa care se clateste cu apa calduta. Dupa clatire tenul este hidratat si proaspat. Eu o folosesc seara, de doua ori pe saptamana.  


Acum sa va prezint si oferta valabila in acest moment:


1. -50% reducere pentru un produs la alegere (cel mai scump produs din cosul de cumparaturi), exceptand promotiile, seturilor, produsele cu bulina verde sau in editie limitata. 

2. O surpriza din 4 la alegere, pentru o comanda de minim 39 RON:
- Pled moale si calduros. Am mai primit anul trecut 3 pleduri si sunt foarte moi si placute la atingere. I love them! Poze cu unul dintre ele, gasiti aici
- Lapte de corp parfumat, la alegere: Comme une Evidence, So Elixir Purple sau So Elixir (valoare 64 RON). Preferatul meu este Comme une Evidence! 
- Ruj Absolut, doua nuante, la alegere: Rosu delicios sau Roz pudrat. Rujul este cremos, se aplica usor si are o culoare intensa si rezistenta. Un review la nuanta Rosu Intens gasiti aici
- Geanta Flori Violet


3. Pentru o comanda de minim 99 RON:
- Apa de parfum Moment de Bonheur, 30 ml (valoare 140 RON). O apa de toaleta proapata cu o aroma revigoranta de trandafiri. I-am facut un review aici
4. Cheltuielile de expediere prin curier rapid sunt oferite pentru comenzi de minim 99 RON.
In plus, avem si luna aceasta doua oferte speciale: pentru o comanda de minim 89 RON putem achizitiona la un pret special:
1. Trusa Vanity + Portfard Lila, la doar 15 RON
2. Set de bagaje roz&gri, la doar 25 RON

Detalii despre oferta actuala, gasiti aici

Care sunt produsele voastre preferate de la Yves Rocher?
Mad@ 

You Might Also Like

4 comentarii

Articole apreciate