Produse pentru unghii false de la BeaShop

joi, iunie 12, 2014

Atunci cand te apuci de aplicat unghii false cu gel, niciodata nu o sa ai suficiente produse pentru unghii si mereu o sa-ti doresti sa incerci alte produse noi, sa descoperi cele mai calitative si rezistente geluri uv si sa iti faci o mica colectie de geluri colorate. 
Deoarece imi place sa incerc mereu produse noi, produsele de la Master Nails, renumite in SUA, mi-au facut cu ochiul instant. Acestea se gasesc pe site-ul BeaShop, care comercializeaza produse pentru unghii cat mai variate, atat pentru aplicarea unghiilor cu gel, a celor cu acryl, precum si pentru aplicarea ojelor permanente. Imi place ca au si un blog, unde ofera sfaturi atat pentru intretinerea unghiile false, cat si pentru cele naturale. 

Acum sa va prezint ce produse unghii am primit eu si sa va spun cate ceva despre fiecare. 
Gel UV Master Nails FIBRE PINK 15g
Gelul Master Nails Fibre Pink este un gel de constructie care contine particule de fibra de sticla, ce asigura rezistenta unghiilor. Are vascozitate medie, este autonivelant si nu arde in lampa. Chiar sunt curioasa cum este si o sa-l incerc foarte curand sa-i testez rezistenta. Imi place culoarea, roz pal, care se va vedea foarte frumos pe unghii, oferind un aspect natural. De asemenea, imi place ca nu contine acid si nu arde in lampa, asa cum face gelul de constructie pe care l-am folosit pana acum. 
Gel color Metal gold No 379
Gel color Diamond white gold No 435
Gel color Diamond lazac No 473

Gelurile color Master Nails sunt extrem de atractive, deoarece au culori diversificate, lucioase, metalice sau cu sclipici, avand o pigmentatie ridicata, asigurand acoperirea unghiei dintr-un singur strat. Culorile alese de mine sunt un alb stralucitor cu sclipici de diamant, un roz metalic. Abia astept sa incerc gelul alb cu sclipici de diamant! Cred ca se va vedea incredibil la soare ♥ 

Gel color Pink 3D No 393
Gelul 3D Pink este primul gel 3D pe care l-am luat. Acesta are o vascozitate ridicata, fiind destinat ornamentarii unghiilor false. Cu acest gel se pot face modele 3D, precum cele din acryl: fundite, flori. Mai intai trebuie sa invat cum se pot realiza modele 3D din gel si apoi o sa va arat si voua realizarile mele. 

Gel UV Master Nails TOP GEL 15ml
Top gelul de la Master Nails este un gel de luciu fluid, usor de aplicat, care confera un luciu frumos. Imn general prefer gelurile de finish fluide, care se aplica cu pensula, deoarece sunt mai usor de folosit si ofera un luciu mai rezistent. Se usuca repede (1-2 min in lampa UV) si nu necesita fixare.

Ulei cuticule Master Nails cu aroma de pepene galben

Cuticulele trebuie intotdeauna protejate si hidratate. Eu folosesc frecvent uleiuri speciale pentru cuticule, pe care le aplic intotdeauna dupa ce mi-am facut unghiile. De asemenea, am grija sa le folosesc de 2-3 ori pe saptamana sau ori de cate ori simt nevoia. Uleiul pentru cuticule Master Nails cu aroma de pepene miroase delicios si hidrateaza foarte bine unghiile. 

Top coat Moyra Dimond, cu sclipire de diamant si ulei pentru cuticule Moyra  
Top Coat-ul Diamond ofera o stralucire foarte frumoasa unghiilor. L-am vazut mai demult la o draga bloggerita si a fost pe lista mea de dorinta de atunci, deoarece oferea un luciu extrem de frumos unghiilor. Uleiul pentru cuticule Moyra este unul dintre favoritele mele, deoarece are un miros foarte placut si dulce si hidrateaza perfect cuticulele.

Pile pentru unghii 80/80, 100/150, 100/100
Pentru aplicarea unghiilor false, precum si la intretinere avem nevoie de multe pile, ca sa ne facem treaba cat mai bine. Intrucat depinde foarte mult cat de mult trebuie sa pilim pentru a da forma sau a nivela unghiile, avem nevoie de pile cu granulatii diferite. Cu cat cifra este mai mica, cu atat este pila mai dura si abraziva, cu cat cifra este mai mare, cu atat pila este mai fina. Pilele cu granulatia 80 sunt cele mai dure si pilesc foarte bine, cele de 100 sunt dure si pilesc bine gelul, potrivite in orice situatie, iar cele de 150 - 180 sunt pentru finisare. Aceste pile se folosesc pentru unghiile false. Mai sunt si pile cu granulatie mai mare de 180, pana la 600, care se folosesc pentru unghiile naturale. 

Ati incercat produsele Master Nails de pe BeaShop
Nu-i asa ca sunt tentante?

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Buna,iti citesc destul de des blogul,scrii lucruri minunate BRAVO!
    La fel si eu folosesc de mult timp produse de la beashop si pot spune ca o sa iti placa cum se lucreaza cu produsele lor, eu folosesc mai mult builder clear -ul pentru construit unghii si sunt foarte multumita.
    PS: Incearca si cover-ul este exxcelent!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult de tot! O sa iau in calcul coverul de la ei cand se termina cel pe care-l am in acest moment :D

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate