Pregatiri pentru vacanta - comanda aoro

miercuri, iunie 18, 2014

Mai sunt cateva zile si urmeaza sa plec intr-o frumoasa vacanta la mare. Va spun sincer ca abia astept sa ma relaxez pe plaja, sa stau intinsa la soare si sa aud valurile marii. Dupa o perioada atat de aglomerata, cu examene, serviciu, aveam nevoie de o escapada. Sa scap de stresul zilnic, de rutina si probleme si sa evadez la mare. De data aceasta am ales ca destinatie Nisipurile de Aur – Bulgaria. Am vrut undeva mai aproape, deoarece avem in plan sa mergem cu masina. Dupa vacanta in Bulgaria, ne oprim cinci nopti si la Sulina, deoarece nu am fost niciodata in Delta Dunarii si am vazut ca este superb in zona respectiva.

Am inceput de saptamana trecuta sa vad ce produse cosmetice trebuie sa iau cu mine. Imi place sa fiu mereu pregatita si sa am la mine produsele necesare. Chiar daca uneori iau cu mine mai multe produse decat este necesar, prefer sa fiu pregatita. Daca am nevoie de ceva si nu am la mine? Stau si caut in disperare intr-o tara straina si poate nu gasesc sau platesc dublu? Am patit si din astea, iar de acum incolo, imi pregatesc lista cu produse cu o saptamana inainte.

In primul rand, am avut grija sa-mi achizitionez lotiunile cu protectie solara, deoarece acestea sunt cele mai importante. Nu stau pe plaja nici macar o secunda fara sa folosesc protectie solara. Soarele este foarte periculos pentru sanatate si daca dorim sa avem o piele sanatoasa, dar iubim si bronzul, trebuie sa avem grija sa ne protejam adecvat.

Desigur, ca nu folosesc lotiunile cu protectie solara doar la mare, ci si atunci cand ma plimb prin oras. Soarele nu te arde doar atunci cand stai la plaja, ci in orice moment, asa ca va sfatuiesc sa folositi lotiuni pe fata, maini, picioare, atunci cand mergeti la plimbare. O piele sanatoasa este o piele frumoasa!

Pe langa produsele de protectie solara, mai aveam nevoie de cateva produse de ingrijire, precum si cateva dorinte, ca sa fie complet bagajul pentru vacanta. Asa ca am plasat saptamana trecuta o comanda pe aoro, fiind atrasa in special de faptul ca vopseaua mea de par preferata era la reducere. Cu ocazia aceasta mi-am luat patru cutii de L’oreal Feria Preference Pure Plum P37, care o sa-mi ajunga pentru doua vopsiri. Una pe care o voi realiza zilele acestea, chiar inainte sa plec in vacanta, pentru a avea un par superb la lumina soarelui si cealalta la sfarsitul lunii iulie, deoarece atunci am si o nunta si trebuie sa am parul fresh si perfect.


La promotie mai era si peria mea preferata Tangle Teezer Compact Styler, varianta compacta, cu capac, perfecta pentru calatorii. Imi doream aceasta perie de mult timp, deoarece nu mai suport sa folosesc altceva decat Tangle Teezer. Deoarece anul trecut cand am fost in vacanta, sotul meu a pus peria in geanta intr-un loc nepotrivit, aceasta si-a turtit perii si a fost deformata pe margini. Am incercat sa o repar cat am putut, dar tot mi-am luat alta noua. Avand in vedere ca folosim amandoi aceasta perie, a meritat sa mai cumpar una. Dar atunci cand am vazut la promotie varianta compacta pentru calatorii, care este mai micuta si are un capac care ii protejeaza perii, am zis ca trebuie sa fie a mea. Pe aceasta pot sa o pun fara griji in geanta sau in bagajul de mana, in calatorii sau oricand plec in oras. Varianta clasica, Salon Elite, este cam mare sa o pot purta in permanenta cu mine in geanta, dar Compact Styler este atat de perfecta, incat o voi purta mereu cu mine. 


De ceva vreme ma tenta sa incerc o noua lotiune micelara. Preferata mea de pana acum a fost Bioderma Sensibio, pe care am folosit-o aproximativ doi ani. Dupa aceasta am incercat o lotiune micelara din Kaufland, dar nu m-a impresionat prea tare. Asa ca am cautat pareri sa vad ce loriune micelara se aseamana cu Sensibio si am dat peste lotiunea micelara de la Garnier, care costa mult mai putin decat Sensibio.

Impreuna cu aceasta lotiune micelara, am luat si un nou demachiant bifazic pentru ochi, deoarece s-a terminat cel anterior. Am luat Garnier demachiant pentru ochi 2 in 1, care asigura atat indepartarea eficienta a machiajului ochilor, chiar si a celui rezistent la apa, cat si intarirea genelor in doar 4 saptamani, datorita extrasului de arginina, care contine nutrientii necesari cresterii si intaririi genelor. Cum sa rezist tentatiei? Sper sa imi fie pe plac aceste produse si o sa revin cu un review asupra lor, dupa ce imi formez o parere adecvata.

Nu stiu daca ati auzit pana acum de InvisiBobble Traceless Hair Ring inele de par invizibile. Sunt precum elasticele pentru par, doar ca acestea promit ca nu lasa urme pe par, nu provoaca dureri de cap. Cine are par lung si il prinde, stie cat de insuportabile sunt uneori elasticele pentru par, deoarece creeaza aces urma inestetica pe par sau iti prind parul atat de tare si il agreseaza, uneori provocand disconfort sau dureri de cap. Va spun sincer ca am patit aceste lucruri de fiecare data, dar nu suport sa am mereu parul liber si imi place sa-l mai prind intr-un ponytail, in special la o tinuta sport. InvisiBobble au o forma speciala, circulara, care pun o presiune inegala in jurul cozii, fierele de par avand mai mult spatiu, iar sclapul nu este agresat. Am mai avut candva un astfel de elastic si mi-a placut mult, dar a disparut fara urma. Ratacesc mereu acele pentru par, clestisorii micuti si elasticele pentru par. Chiar daca incerc sa le pun mereu intr-un singur loc, dupa o vreme le pierd fara urma J.

Pentru o persoana draga am luat un sampon - TIGI Bed Head Styleshots Epic Volume, potrivit pentru parul lipsit de vitalitate, care are nevoie de volum si rezistenta. TIGI promite ca ofera volum de la radacina, curata bine scalpul si il improspateaza. Pot sa va spun ca are un miros demential! Ador produsele TIGI deoarece miros incredibil de frumos. Dupa ce o sa-l foloseasca o sa va spun parerea ei. Sper sa ii placa si sa i se potriveasca! Eu ma impac acum foarte bine cu Wella Professionals Brilliance sampon si balsam pentru par vopsit. Cand ma intorc din vacanta o sa va povestesc mai multe despre aceasta gama.

Pentru protejarea buzelor mi-am luat un balsam pentru buze de la Neutrogena, cu SPF 20. L-am mai avut o data si mi-a placut cum hidrateaza. Initial vazusem un balsam cu protectie 20 SPF, de la Labello, dar cand am cautat review-uri despre el, am aflat ca lasa o pelicula alba pe buze, iar eu nu vreau sa arat precum o fantoma. Asa ca m-am orientat spre Neutrogena.

Acum ca am si produsele care imi lipseau, pot sa-mi fac bagajul pentru vacanta Lotiuni cu protectie solara, produse pentru ingrijirea tenului, a corpului, pentru demachierea tenului, produse pentru par, produse de make-up, toate sunt pregatite. Samponul, balsamul, lotiunea micelara o sa le pun in flacoane mai mici, sa fie borseta pentru cosmetic mai compacta. Iau cu mine tot ceea ce imi trebuie, dar nu le iau in cantitati prea mari, ci le transfer in recipient mai mici, care imi vor fi suficiente pe parcursul calatoriei.

Unde plecati in vacanta anul acesta?

You Might Also Like

2 comentarii

Articole apreciate