Salopeta lejera pentru zile calduroase

marți, mai 27, 2014

Este cald, mult prea cald afara si deja gandul imi zboara la vacanta la mare pe care o am in plan. Abia astept sa ajung pe plaja, sa stau intinsa la soare, pe un sezlong si cu un cocktail racoros in mana ♥ 

Stilul boem sau hippie ramane in tendinte si in acest an, evidentiindu-se prin imprimeuri indiene, frunze, flori, elemente geometrice. Fie ca este vorba de o fusta maxi, o rochie vaporoasa sau o salopeta sexy, acest stil este cu siguranta pe placul meu. 

De data aceasta am ales o salopeta lejera, din sifon, foarte confortabila si racoroasa, care merge de minune in aceste zile foarte calduroase. Imprimeul indian ii da un farmec aparte, din acest motiv am ales sa o port cu o pereche de sandale cu toc inalt. Pur si simplu simteam nevoia de tocuri, iar aceste sandale sunt adorabile. Le am de cativa ani si sunt la fel de frumoase ca in prima zi. 

Salopeta Romwe AICI (pe 29 mai va fi la promotie si va costa doar 11.99$)
Sandale Il Passo (colectie mai veche)
Colier Swarovski Borealy AICI (unul similar, dar si mai frumos AICI)



Salopeta aceasta ar merge de minune si cu o pereche de papuci de vara, pentru o plimbare pe malul marii, accesorizata cu o palarie boema si o pereche de ochelari oversized, dar ar arata perfect si cu o pereche de cizme de vara. Ce ziceti? 


 



Deoarece tinuta este una lejera, am decis sa o accesorizez cu un colier simplu, dar de efect. O inimioara transparenta cu elemente Swarovski a adus un plus de finete tinutei. Datorita taieturii unice a pietrei, se creaza un efect deosebit de sclipire si arata minunat in bataia soarelui. Pe Borealy se gasesc multe bijuterii cu elemente Swarovski extrem de frumoase ♥ 



Nu uitati :)  
In data de 29 mai, salopeta va fi la reducere si va costa 11,99$

The link: HERE
Romwe Boho Paisley Romper
$11.99 on May 29th, starting at 1:00AM(GMT), 24 hours only.
You will save 57%. 
Free shipping worldwide
  
Voi cum purtati salopetele pe timp de vara?

You Might Also Like

7 comentarii

Articole apreciate