Glitter on a rainy day

vineri, mai 30, 2014

Ce poti sa faci cand afara ploua? Mergi in mall sa cauti rochite si pantofi. Chiar daca nu am gasit nimic pe plac, am asistat la un spectacol frumos in Palas Mall si am savurat o inghetata delicoasa de la Moo Gelato cu Raffaello si Fistic ♥ 

Tinuta aleasa de mine este lejera, casual, in note calde de bej. Pantalonii Stradivarius au un material placut la atingere, sunt subtiri si se muleaza pe corp. Mai am o pereche la fel, dar pe culoarea verde inchis, care sunt la fel de confortabili (ii puteti vedea in acest articol), dar ma tenteaza foarte mult si o pereche de pantaloni roz neon sau turcuaz deschis, tot de pe Kurtmann


Pantaloni Stradivarius via Kurtmann (marime 38); Bluza MiniprixJacheta Stradivarius via Kurtmann (marime S)Curea Stradivarius via KurtmannGhete cu talpa ortopedica Miniprix (culoarea bej AICI)



Ghetele cu talpa ortopedica de pe Miniprix sunt exact ceea ce cautam - comode, frumoase, la un pret foarte bun (98 de lei). Eu port 37 la papuci sport si marimea corespunde intocmai. Mi-ar fi placut si cei pe culoarea bej, dar nu mai era marimea mea. 


Bluza cu sclipici este marimea XS, descriera de pe site fiind adecvata. Eu ma ghidez mereu dupa dimensiunile precizate la descrierea produselor, atunci cand imi cumpar ceva de pe Miniprix. Daca la inceput mai greseam marimile, acum le potrivesc perfect :). 



Let it rain, let it rain,
Let your love rain down on me...




You Might Also Like

1 comentarii

Articole apreciate