Cum purtam fusta colorata?

vineri, mai 23, 2014

Intotdeauna mi-a placut combinatia bleu-turcuaz cu mov, pe care am folosit-o adesea si la modelele pentru unghiute. Ca orice alta combinatie de culori indraznete si aceasta trebuie facuta cu grija, imbinand elementele potrivite, pentru a crea efectul dorit. 

Aveam deja in garderoba o bluzita eleganta, viu colorata, care imbina aceste nuante frumoase, asa ca, atunci cand am vazut pe kurtmann aceasta fusta colorata, nu am rezistat tentatiei si mi-am achizitionat-o imediat. Deja imi imaginam cat de bine se potriveste cu bluzita mea. Si am avut dreptate. Se potriveste de minune! 

Fusta Stradivarius via Kurtmann: AICI (marimea 38 in stoc)
Jacheta Stradivarius via Kurtmann: AICI 
Bluza colorata ro.bfashion.com
Botine Deichmann


Imi plac foarte mult acest gen de fuste, deoarece sunt foarte comode si usor de purtat. Atunci cand am achizitionat aceasta fusta, mi-am mai luat una, tot Stradivarius, mai colorata decat aceasta, dar la fel de frumoasa, pe care o sa o vedeti in curand pe blog. 
Jacheta o am de anul trecut si a fost cadou de ziua mea. De fapt, atunci mi-am facut cadou patru jachete Stradivarius de pe kurtmann :). Ce sa fac daca aveau un pret atat de bun si aratau perfect? 

Cum purtam fusta colorata?

*Cu un top care are aceleasi nuante, dar aveti grija sa nu fie prea incarcat. Sa aiba, de exemplu, doar manecile in nuantele fustei, sau un imprimeu, iar in rest sa fie uni. 
*Cu un top simplu, intr-o culoare uni, care se regaseste printre culorile fustei. 
*Cu o bluza vaporoasa, intr-o nuanta de crem sau alb, semi-transparenta, care se potriveste cu orice.



 

Va plac fustele colorate? 
Cum le asortati?

You Might Also Like

2 comentarii

Articole apreciate