Alb si negru cu sclipiri de diamant

vineri, mai 09, 2014

Life it's beautiful when you smile...

Totul devine mai frumos atunci cand esti fericit! Din acest motiv trebuie sa incercam sa lasam probleme si grijile le o parte, sa privim viata cu optimism si sa zambim cat mai des si cat mai sincer. Viata este frumoasa, dar trebuie sa avem si noi grija sa o facem asa. Cine vrea sa fie alaturi de o persoana care este mereu morocanoasa si nervoasa? Nimeni! Toata lumea va fugi si va ramane singura. Asa ca lasati stresul, deoarece toate probleme au o solutie, important este sa stim sa ne traim viata, sa ne bucuram de micile placeri ale vietii si sa-i avem in preajma pe cei dragi. 
Niciodata sa nu uitati sa zambiti! 
Fusta Miniprix gri aici (model identic, alte culori: roz, visiniu, negru); Bluza Miniprix - neagra aici (din pacate nu mai este pe stoc), model similar pe alb aici; Jacheta Romwe aici (acum la reducere); Botine Deichmann; Geanta Jenny Fairy via CCC; Cercei 3 Carate Sapphire Pink by Borealy

Acum cateva zile, cand era soare si frumos, am iesit la un film, impreuna cu prietenii nostrii. Am vizionat Transcendence, deoarece trailer-ul parea foarte interesant. Filmul in sine nu este o capodopera, dar merita vizionat. 

Am ales sa port o fusta casual, cumpararata de pe miniprix la un pret foarte bun si am combinat-o cu o bluzita lejera si vaporoasa, achizitionata tot de pe miniprix. Botinele le-am gasit la Deichmann si sunt cele mai comode botine cumparate pana acuma. Nici nu le simt in picioare, iar tocul este perfect. Geanta de la CCC este favorita mea si o scot mereu la plimbare ♥ Am nevoie si de una pe negru, neaparat :-)


I love my hair ♥

In sala de cinema este mai racoare, asa ca am luat cu mine si noua mea jacheta de pe romwe, pe care mi-o doream de ceva vreme ♥ Mi-am luat marimea S si imi vine perfect. De asemenea, este usoara, se aseaza foarte bine pe corp si merge asortata atat la fuste si rochii, cat si la pantaloni. Eu am ales sa o port cu cea mai comoda fustita.  Comanda vine la posta normala sau este adusa de postas direct acasa, iar acum gasiti aceasta jacheta la reducere (aici), transportul fiind gratuit.


Cerceii cu cristal Sapphire Pink by Borealy sunt cei mai finuti si gratiosi cercei pe care ii detin. Sclipirea ca de diamant a cristalului Swarovski roz, precum si cea a micilor cristale de pe tortita, aduc un plus de rafinament si splendoare oricarei tinute. Este suficient sa pivesc acesti cercei si deja ma simt optimista si vesela, iar daca ii port, imi dau o stare de incredere si fericire
Serviciile Borealy sunt intotdeauna ireprosabile. Grija pentru detalii si ambalarea produselor cu rafinament si eleganta, m-au castigat pe deplin ♥ Este minunat atunci cand primesti un pachet atat de frumos organizat. Te face sa te simti speciala si frumoasa!
Sclipeste precum un diamant si vei deveni o prezenta incantatoare si senzuala, care va radia de fericire ♥ 

Sa aveti o zi minunata! 

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Yarinayarina Yarina9 mai 2014 la 15:19

    Jacketa e tare frumoasa!!!<3

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumitrascu Florentina9 mai 2014 la 15:37

    ce tinuta draguta, ti-a stat bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte incantata de ea! Abia asteptam sa o primesc ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Mada, vezi ca poti pune colajul direct din lookbook. Foarte fain arata geanta, seamana cu modelul ala Celine de care eu sunt indragostita total :))

    Te pup.

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc!! Ador geanta, mai ales ca a fost cadou de la sotul meu ♥ Am descoperit intr-un final cum se pune direct din lookbook :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar merita! Eu sunt foarte incantata de ea ♥

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate