Amor Amor Cacharel - parfumul iubirii

miercuri, aprilie 02, 2014

Element de distinctie si eleganta, parfumul ne reprezinta si ne defineste personalitatea. Din acest motiv, trebuie sa stim sa ne alegem parfumul in functie de stilul nostru, deiarece parfumul trebuie sa ne completeze tinuta si sa ne scoata in evidenta exact asa cum dorim. Sunt persoane care au o personalitate puternica si isi doresc sa iasa in evidenta, acestea putand sa foloseasca cu succes un parfum intens, puternic, dar sunt si femei mai timide, femei care intruchipeaza acea feminitate angelica, care prefera parfumurile calde, cu o aroma mai cuminte. 

Alegerea parfumului nu sta doar in personalitatea noastra. Acesta se alege adeseori si in functie de starea de spirit, aroma potrivita avand puterea sa ne aduca un zambet pe chip si o clipa de fericire in suflet. Desigur, ca acest fapt merge si in sens invers. Daca ne simtim rau nu vom suporta parfumurile foarte dulci si puternice, acestea putand sa ne ofere dureri de cap.

Fiecare femeie stie sa isi aleaga parfumul care o defineste cel mai bine si care o face sa zambeasca atunci cand il foloseste. Obligatoriu trebuie testat inainte pe podul palmei si mirosit dupa cateva ore.
Astazi o sa va vorbesc despre un parfum foarte drag, preferatul mamei mele, si anume, Amor Amor Cacharel. O mica potiune de dragoste, placere sincera, incantatoare, Amor Amor este un parfum special pentru o femeie delicata, sincera si feminina.


Creat de Laurent Bruyere si Dominique Ropion, in anul 2003, Amor Amor si-a pus amprenta pe multe femei dornice de iubire. La prima atingere, parfumul iti dezvaluie note senzuale de coacaze negre, cassia, mandarina, grapefruit, portocala si bergamot, apoi se intensifica aromele de crin, iasomie, caisa, lacramioare si trandafir, iar la sfarsit raman specifice notele de ambra, vanilie, tonka, cedru si mult iubitul mosc.
De fiecare data cand mama mea folosea acest parfum era intrebata cu ce potiune magica se da? A innebunit pe toata lumea, de la colege, prietene, rude. Pana si stilista a intrebat-o, atunci cand s-a tuns, cu ce este data deoarece miroase incredibil. Si asa este J. Amor Amor i se potriveste de minune, chiar daca nu se mai afla la prima tinerete. Nu este un parfum matur, din contra, este tineresc, vesel, dulce si feminin. Dar poate sa fie purtat cu usurinta si de cineva matur. Daca nu mai avem 20 de ani, asta nu inseamna ca trebuie sa folosim doar parfumuri mature, clasice, ci trebuie sa folosim ceea ce ne face sa ne simtim bine si ne ofera clipe de fericire. 

Combina cu succes aromele dulci cu cele fresh si merge purtat de minune pe timp de zi. Amor Amor de la Cacharel este un parfum care iti aduce zambetul pe buze si te face sa te simti tanar si plin de viata.
Il gasim in diverse variante de 30 ml, 50 ml sau 100 ml, iar acuma sticluta de 100 ml se gaseste la promotie si are un pret foarte bun.

Ati incercat Amor Amor de la Cacharel pana acuma? Cum vi s-a parut?

Care este parfumul vostru preferat?
Mad@

You Might Also Like

7 comentarii

  1. plioti nicoletta manuela2 aprilie 2014 la 11:22

    si mie imi place taaareee mult :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Alinaluibrumarel3 aprilie 2014 la 17:57

    am avut o adevarat obsesie in ceea ce-l priveste :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare ca aduce destul de mult cu Nina de la Nina Ricci. Nini Ricci este al doilea preferat al meu dupa Premiere Jour, tot Nina Ricci. Dar da, este un parfum desavarsit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place mult, dar mama mea il adora ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa vad si eu cum miroase Premiere Jour Nina Ricci :) m-ai facut curioasa :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu ma pot satura de acesta: http://www.aoro.ro/lanvin/marry-me-eau-de-parfum-pentru-femei/

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate