The prettiest thing you can wear is a smile

marți, martie 18, 2014

In sfarsit soare! Cum se face ca atunci cand ziua este luminata si noi ne luminam la fata? Uitam de griji si probleme si ne bucuram de razele de soare calde, de vantul care adie usor si zambetele celor din jur. 

Dar si o sesiune de shopping ajuta foarte mult, nu-i asa? :) Mai ales cand gasim la reducere hainute adorabile. De 8 Martie, mai multe magazine au facut un gest dragut si au acordat reduceri pentru doamne si domnisoare. Asa au procedat si cei de la Pull&Bear, care ofereau 20% reducere la toate hainutele. Acolo am gasit cea mai sexy jacheta rosie ♥ Nu am rezistat tentatiei si mi-am facut-o cadou ♥ Un model asemanator costa in alte magazine peste 250 de lei, dar aici eu am dat doar 100 de lei :). 

Cizme: TinaR; Jacheta: Pull&Bear; Fusta: New Yorker; Ciorapi: no name; Fular: no name (primita cadou); Geanta: Deichmann.


Entuziasmata, doarece mi-am cumparat o jacheta draguta, am zis sa trec si pe la New Yorker. Acolo am gasit doua fustite perfecte, ambele la reducere. Una dintre ele o vedeti in pozele de mai jos si a costat doar 19 lei. Este marca Amisu, se aseaza foarte bine si are un material tricotat delicat la atingere. Cealalta are o textura foarte interesanta, cu un model in relief, dar o sa o vedeti cu alta ocazie ;). 

A smile is the prettiest thing you can wear ♥



Ati profitat si voi de reducerile oferite de Ziua Femeii?
Mad@

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Foarte interesanta modelul gentii, nu am mai vazut asa.

    RăspundețiȘtergere
  2. arata bine, e simpluta, versatila :)

    te pup

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Yarinayarina Yarina19 martie 2014 la 11:41

    Imi place mult gentuta!!!!<3
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum nu? Dupa ce te invarti si te rasucesti, deoarece sotul te face sa razi cand iti face poze si se invarte in jurul tau, gentuta se rasuceste si ea cum vrea :)) si constati acest lucru acasa :))

    RăspundețiȘtergere
  5. :D foarte tare am zis ca asa e construita :))))
    P.S.: pana la urma ti-ai mai luat paltonul mango de la kurtmann, in perioada black Friday?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar fi fost interesanta asa o gentuta :D
    Nu am mai prins marimea mea :( in schimb mi-am luat dupa doua saptamani de pe Miniprix trei paltoane, doua Zalando si unul Mint&Berry cu 50-60% reducere ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. plioti nicoletta manuela24 martie 2014 la 19:16

    chiar este frumoasa, am si eu una rosie la care tin tare mult!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate