Spuma de par NIVEA Volume Sensation Styling Mousse

miercuri, martie 19, 2014


Având părul destul de lung şi des, am nevoie de o spumă pentru păr care să îmi potolească firele rebele, să îmi textureze frumos onduleurile şi să îmi confere un volum potrivit. După ce am încercat mai multe tipuri de spume, m-am hotărât să încerc şi Spuma Nivea Volume Sensation, deoarece îmi fusese recomandată de cineva drag. Ce pot să vă spun este că nu am regretat nici o secundă faptul că am luat această spumă, deoarece a devenit preferata mea.

Are o formula unică, care nu conţine siliconi şi care activează pro-vitaminele B5 şi B3 atunci când este sub tratament termic (când uscăm părul cu uscătorul sau peria). După uscare părul îşi măreşte volumul şi devine flexibil. Ştiţi acea senzaţie perfectă când ieşim de la coafor şi simţim cum părul nostru este zburdalnic şi liber.

Are un indice de rezistenţă de 4, ceea ce asigură o fixare puternică. Eu folosesc o cantitate mică de produs, pe care o aplic pe tot părul umed, după ce a stat cîteva minute în prosop, să se absorabă excesul de apă. Nu uitaţi să agitaţi bine flaconul înainte de folosire şi să aplicaţi spuma în palmă ţinând recipientul cu capul în jos.

Dacă doresc un look natural, cu onduleuri răvăşite, usuc părul cu uscătorul, fără să folosesc peria, obţinând astfel un look mai rebel, cu onduleuri simpatice (ajută şi faptul că sunt tunsă în scări). De obicei ţin părul în jos şi aplic pe toată suprafaţa acestuia spuma, uscînd părul tot cu capul în jos. Astfel obţin un extra volum.  

Un exemplu de acest gen, îl puteţi observa în poza de mai jos.


Dacă doresc o coafură aranjată, atunci folosesc şi peria rotativă sau uscătorul şi peria circulară mare şi obţin volum, fixare, fără fire rebele. Aplic spuma de la rădăcină la vârf printr-o mişcare de sus în jos, în acest mod păstrez cuticulele părului netezite şi obţin o strălucire deosebită. Pentru un efect de durabil şi mai intens folosesc şi Spray-ul fixativ Nivea Volume Sensation, care nu încarcă părul, nu îl lipeste şi menţine volumul.

Îmi place această spumă pentru că oferă şi protecţie cu Keratină împotriva căldurii, lăsând părul suplu şi mătăsos. Nu rămân niciodată cu reziduuri pe păr şi nu mi-a îngrăşat părul mai mult decât este normal, părul meu fiind gras de fel la rădăcini. Dacă se foloseşte o cantitate prea mare de produs, bineînţeles că îl va îngraşa. Din acest motiv, trebuie să ştiţi să dozaţi cantitatea perfectă pentru părul vostru.

Deşi prefer să o folosesc pe părul umed, deoarece îmi dă impresia că se aranjează mai uşor aşa, au fost momente când am folosit spuma şi pe părul uscat, după care l-am aranjat cu peria rotativă, iar rezultatul mi-a plăcut, doar că nu mi-a netezit firele rebele la fel de bine ca atunci când o foloseam pe parul umed.

Am încercat şi spuma din gama Diamond Gloss, care oferea o super strălucire, dar pentru volum recomand spuma din gama Volume Sensation. În acest moment prefer să combin spuma pentru păr Volume Sensation cu fixativul Diamond Gloss. Volum şi extra strălucire ♥


Aţi folosit această spumă pentru păr? Ce impresie v-a lăsat?

You Might Also Like

2 comentarii

  1. nu am incercat spuma.dar fixativul nivea tot imbacsea parul
    pana am cumparat elnet l'oreal care clar e diferit!!
    dar ca si spuma nu stiu ce sa cumpar. caci toate imi ingrasau parul
    daca tu zici ca ti=a priit poate ii acord o sansa

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am fost multumita si de fixativ si de spuma. Am mai folosit si Taft si nu am avut probleme. Singura spuma cu care nu m-am inteles deloc era Intesa. Eu am si un par usor de aranjat si trebuie sa folosesc putina spuma pentru a avea volum. Am auzit si eu de Elnet, chiar e tentant :-D.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate