Review: Apa de toaleta pentru barbati Dior Fahrenheit

miercuri, februarie 26, 2014

Trebuie sa recunosc ca am o slabiciune pentru parfumuri si mi-as dori sa detin cat mai multe. Am cateva parfumuri de suflet pe care le detin si altele care se afla pe lista mea de dorinte. Dar  nu am grija doar de mine. Ma gandesc mereu si la sotul meu si il rasfat din cand in cand cu cate un parfum special, dintre cele care ii plac si lui, desigur.

De fiecare data cand trecem pe langa o parfumerie nu rezitam tentatiei si intram mereu sa descoperim parfumuri noi. Mereu incercam parfumurile direct pe piele si nu testam mai mult de doua, cate un parfum la incheietura fiecarei maini, ca sa le studiem si dupa cateva ore. Cat au persistat, ce arome se resimt si cum au reactionat la PH-ul nostru. De testat, le testez in magazine, dar de cumparat prefer sa o fac online, deoarece este mult mai avantajos. Printre brand-urile mele preferate de parfumuri amintesc Dior, Givenchy, Lancome, Chanel, Thierry Mugler, Cacharel, Bvlgari.

Asa ca m-am gandit sa va vorbesc astazi despre un parfum barbatesc, un adevarat clasic, si anume Dior Fahrenheit, unul dintre cele mai vandute parfumuri pentru barbati.



Creat in anul 1988 de Maurice Roger Jean-Louis Sieuzac, Dior Fahrenheit este un parfum lemnos – floral, avand urmatoarele note:
Note de varf: mandarina, paducel, bergamot, lavanda, flori de nucsoara, cedru,  musetel si lamaie;
Note de mijloc: lemn de santal, violeta, nucsoara, caprifoi, garoafa, , iasomie, lacramioare si cedru;
Note de baza: cedru, ambra, piele, boabe de tonka, paciuli, mosc si vetiver.

Compoziția parfumului Fahrenheit emana energie și căldură de la combinația îndrăzneață de flori, piele și lemn, fiind un parfum perfect atat pentru diminetile racoroase de iarna, cat si noptile fierbinti de vara. Dulce, picant, fierbinte, Fahrenheit este sexy si atragator.
Sticluta parfumului, prin grosime si culoare, aduce cu un pahar de cristal de lux, plin cu coniac, fiind impunatoare si masculina.  Completeaza perfect mirosul clasic si elegant al parfumului.

Parfumul este unic si ador cum se simte pe sotul meu. Este elegant, masculin, remarcabil. Persista de dimineata pana seara, fiind un parfum puternic si seducator. Este o legenda, un adevarat clasic, care nu cred ca o sa fie uitat vreodata. Drept dovada faptul ca a fost conceput in 1988 si inca se mai afla in top 5 al parfumurilor cele mai cumparate si apreciate. Este acel gen de parfum care va face sa va doriti sa purtati hainele iubitului atunci cand acesta nu este langa voi. 

Dar nu este pentru oricine. Daca preferati aromele mai fresh, atunci nu o sa va atraga acest parfum. Trebuie neaparat sa-l testati inainte de a-l cumpara, dar sa-l testati pe piele si sa il mirositi dupa cateva minute, dupa ce se aseaza mai bine parfumul. Cine stie, poate o sa va atraga J.

Din punctul meu de vedere este un parfum potrivit unui barbat de cel putin 25 de ani. Nu mai zic cum ca este perfect pentru un barbat imbracat la costum. Ce poate sa fie mai sexy decat un barbat imbracat impecabil, cu un costum care il completeaza perfect si sa fie dat cu un parfum irezistibil?


Au incercat barbatii din viata voastra acest parfum?

You Might Also Like

1 comentarii

  1. l-a avut si sotul meu chiar miroase super, isi mentine mirosul destul de mult timp. El a fost multumit de parfum, pleca dimineata la 8 si venea seara la 8 si tot mirosea. Merita parfumul.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate