New look: Casting Crème Gloss – 360 Dark Cherry

miercuri, februarie 12, 2014


Nu mi-a fost niciodată frică să mă tund sau să mă vopsesc. Nu am regretat nici o clipă cănd am decis să îmi tund parul lung până la jumătatea spatelui pana la umeri sau sa renunt la blond in favoarea brunetului. Parul creste, se regenereaza, iar al meu este des si creste destul de repede. Cheryl Cole spunea odata: “life is too short to have just one colour” si asa este. M-am simtit grozav de fiecare data cand imi faceam o schimbare la par. Pana o sa va arat ce schimbare mi-am facut la par, o sa va povestesc putin cum a evoluat parul meu de-a lungul anilor.

Prima data cand am decis sa ma vopsesc a fost la 18 ani, cand mi-am facut suvite blonde. Am continuat sa imi fac suvite cativa ani si ajunsesem sa fiu aproape blonda, pana cand am decis ca vreau o schimbare. Asa ca m-am vopsit cu o nuanta de ciocolata deschisa, dar nu era suficient, nu simteam ca ma avantajeaza. Dupa o luna am zis ca vreau ceva mai inchis, asa ca am mers pe saten inchis si a fost o schimbare destul de mare. Schimbarea s-a produs in vacanta, iar la inceperea anului colegii mei au avut un soc. De la blond la aproape negru era ceva drastic. Prima data cand m-am uitat in oglinda nu imi venea sa cred ca sunt eu. Dar imi placea ceea ce vad, asa ca am continuat sa ma vopsesc cu saten inchis, pana intr-o zi cand am decis sa vreau sa ma vopsesc cu negru. Era o nuanta interesanta, imi oferea o stralucire a parului deosebita si imi placea mult. Am incercat si negru albastrui, dar reflexele albastre se duceau mult prea repede din par.

Bineinteles ca m-am plicitisit intr-o zi de negru si am inceput sa ma vopsesc din nou cu saten inchis, care imi oferea reflexe mai calde. Tot atunci mi-am tuns parul pana la umeri, nu pentru ca ar fi fost deteriorat, ci pentru ca asa am simtit in acel moment. Stilista m-a intrebat de 2 ori daca sunt sigura, deoarece lumea isi doreste un par cat mai lung, iar eu il aveam lung si vroiam sa-l tai destul de mult.  Eram decisa si m-am simtit super! Parca aveam mai multa libertate, parca eram mai tanara! Intr-o zi cred ca o sa revin la acel look J.

Daca tot l-am tuns, am zis ca este timpul sa elimin si negrul din par. Mi-a luat cam un an sa scap de negru, timp in care am incercat masca cu miere pentru decolorarea naturala, dar si un produs care elimina vopseaua din par, pana cand am scapat de tot de negru. In timpul asta, parul a crescut din nou si am decis sa il tund in scapi, deoarece este ondulat si se aseaza foarte frumos tuns in scari. In plus, aveam in ca o coafura pentru nunta bine stabilita si era posibila doar cu parul tuns in scari. Am decis atunci sa evit orice schimbare brusca de culoare, deoarece nu am vrut sa fac experiente in preajma nuntii. Aveam tot timpul din lume pentru schimbari dupa acest eveniment.

Asa ca am decis zilele trecute sa ma vopsesc din nou, de data aceasta cu o nuanta roscata, si anume, 360 Dark Cherry de la L’oreal Casting Creme Gloss. Imi doream de mult sa incerc nuante roscate, dar find vopsita bruneta atata timp, stiam ca nu se vor prinde. Am ales Casting Creme Gloss, o vopsea semi-permanenta, fara amoniac, pentru a incerca aceasta nuanta. Nu am vrut sa am un soc, avand in vedere ca nu am mai incercat roscat pana acuma. Dark Cherry este o nuanta frumoasa, care are reflexii roscate foarte interesante la lumina soarelui.



Deoarece am parul lung si des, mi-am luat doua cutii, ca sa fiu sigura ca imi iese o nuanta uniforma si acopera tot parul. O cutie de Casting Creme Gloss contine: lapte revelator intr-un recipient cu capac dozator pentru o vopsire usoara, tubul de culoare, manusi de protectie, instructiuni de folosire si balsam de par pentru protejarea culorii.

Aplicarea este foarte simpla datorita tubului cu capac dozator. Se desface tubul care contine laptele revelator, se introduce vopseaua si se agita foarte bine. Dupa asta, se desurubeaza imediat capacelul dozatorului.  Am procedat asa pentru ambele cutii. Pentru o aplicare uniforma, se uda parul, fara sa-l spalam si il stergem bine cu prosopul. Se aplica produsul pe fiecare suvita in parte, masand bine la radacina. Dupa ce am terminat aplicarea pe tot parul, masam foarte bine, prindem parul in varful capului si asteptam 20 de minute. Dupa ce a trecut timpul, clatim parul o data, apoi masam vreo 2 minute parul, sa uniformizam culoarea. Clatim din nou pana eliminam din par toata vopseaua, aplicam balsamul (care miroase delicios), stam 5 minute cu el si apoi clatim foarte bine parul.



In mod surprinzator nu am patat nimic prin baie de rosu si s-a dus vopseaua de pe fata foarte usor. Parul era foarte matasos dupa ce l-am uscat si nuanta uniforma, cu reflexii rosiatice sau movulii, in functie de lumina. Sunt multumita de rezultat si imi doresc pe viitor sa ajung la nuanta folosita de Cheryl Cole, 550 Mahagony, un rosu movuliu intens, mai exact o nuanta de burgundy. ♥

Sunt curioasa cum va rezista in timp aceasta vopsea de par, daca imi vor ramane reflexii roscate in par dupa ce trec cele 28 de spalari, cat spun ei ca ar tine vopseaua si daca va prinde o culoare mai deschisa data urmatoare.

Ati folosit Casting Creme Gloss? Cum a rezistat pe parul vostru? 
Dar noul meu look, cum vi se pare? 
 

You Might Also Like

5 comentarii

  1. trebuie sa o incerc si eu ,tot ma gandeam azi oare ce vopsea sa mi eau ,eu am parul natural saten nici inchis ,nici deschis si vroiam o schimbare ,imi place nuanta iesita la final si parca ma bate gandul sa o incerc si eu sa vedem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa ajungi si tu la nuanta dorita! Eu sunt incantata de rezultat! Data viitoare vreau sa incerc ceva si mai deschis, sa ajung la o nuanta de burgundy ♥

    RăspundețiȘtergere
  3. ai fost vopsita inainte sa te vopsesti aici?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt vopsita saten inchis , dar m-am vopsit acum 3 luni jumate si s-a mai decolorat parul, fiind vara parul meu se mai deschide. Ma gandeam sa ma fac si eu culoarea asta dar nu stiu daca se va prinde.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate