Elemente unice de decor pentru masa de Craciun si Revelion

vineri, decembrie 20, 2013

Dupa o saptamana extrem de grea la serviciu, abia astept sa fiu invaluita de magia sarbatorilor de Craciun. Daca nu ati gasit inca cadourile perfecte pentru cei dragi, mai aveti la dispozitie cateva zile sa le achizitionati, iar daca ati rezolvat acest aspect deosebit, atunci nu va ramane decat sa va ganditi la decorul mesei de Craciun sau Revelion. 

Pe langa decorurile deosebite de Craciun, care vor fi prezente pe masa noastra de Craciun, m-am gandit ca ar fi frumos sa gasim si cateva elemente inedite, care se vor întrepătrunde perfect cu cele specifice Craciunului. 
Un element care mi-a atras atentia imediat ce l-am vazut a fost aceasta oliviera, care contine in interiorul sau un strugure lucrat manual. Nu am mai vazut pana acuma o astfel de opera de arta si cred ca ar arata foarte interesant pe masa. Ce pot sa va spun este ca ador aceste lucruri unice, care ne scot din anonimat si chiar mi-as dori sa ornez masa de Craciun cu o astfel de oliviera. Nu ma zic cat este de practica si necesara pe masa. 
Sau poate va atrage mai mult oliviera care contine un mar de culoare rosie in interior sau o para verde. Aceste oliviere au o capacitate de 350 ml in exterior si 50 ml in interior. Oliviera din sticla borosilicata, lucrata manual, cu multa pasiune. Foarte interesant, nu-i asa? Cu siguranta va fi apreciata de invitati. 

Daca aveti invitati de Revelion si vreti sa-i impresionati cu o sampanie rece si un decor inedit, atunci va recomand o frapiera care este prevazuta cu un suport pentru flori, un element cu adevarat deosebit, care va atrage privirile invitatilor. Sau poate preferati sa o folositi intr-un cadru mai romantic. Pe www.articole-bucatarie.ro gasiti multe alte elemente practice in bucatarie, precum si lucruri unice, frumoase, pentru toate gusturile. 


Cum planuiti sa va decorati masa de Craciun sau Revelion? 
V-ati gandit la ceva special? 

You Might Also Like

3 comentarii

Articole apreciate