Review: Gel de dus cu Grepfrut din Florida (Yves Rocher)

miercuri, august 14, 2013


Daca nu ati incercat pana acuma gelurile de dus de la Yves Rocher, va recomand cu drag sa o faceti, intrucat au un miros delicios. Cred ca am testat aproape toate sortimentele din gama Jardins du Monde, deoarece este gama mea preferata de geluri de dus. De la aromele fructate (rodie, portocale, grepfrut, lamaie), la cele florale (floare de lotus, ylang ylang, lavanda,) sau la aroma inconfundabila a gelului de dus cu cafea, nu cred ca a fost un gel de dus care sa nu imi placa. Nu mai zic ca de gelul de dus cu cafea sunt indragostiti atat mama mea, cat si iubitul meu si am mereu grija sa am un stoc suficient ♥ 
Pentru astazi am rezervat review-ul gelului de dus cu grepfrut, care are o aroma acrisoara - amara, precum cea a fructului de grepfrut. 


In principiu, pe timp de vara, prefer gelurile de dus care au o aroma mai fresh si sunt energizante. Primavara ador aromele florale, iar toamna si iarna gelul de dus cu cafea ♥.
Consistenta gelului este foarte fluida, asa ca trebuie sa aveti grija cand il puneti in palma. Nu este nevoie de o cantitate mare, deoarece face spuma suficienta. Parfumul gelului de dus se pastreaza pe piele si dupa ce il clatim ♥ Il gasim aici si acuma costa 7,50 lei.  


Ati incercat acest gel de dus? Cum vi s-a parut?
 Ce geluri de dus preferati in general? 


You Might Also Like

5 comentarii

  1. Dupa ce il termin pe cel de la Elmiplant, el urmeaza la testare :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nicoleta Alexandra14 august 2013 la 16:43

    Am incercat aproape toate gelurile din aceasta gama, toate mi-au placut , insa preferatul meu ramane cel cu cafea:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Alinaluibrumarel14 august 2013 la 18:46

    probabil il voi lua la un moment dat, dar la cate vreau eu... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. iubesc acest miros, grapefruit-ul este preferatul meu si in parfumuri!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate