Outfit: Blue sensation in the night

miercuri, august 14, 2013


Ati vazut tutorialul, in care va arat cat de usor se foloseste ondulatorul, ati vazut si o coafura lejera, de iesit in oras, dar acuma sa va arat si o coafura de ocazie, pe care am realizat-o cu ajutorul acestui ondulator. Ocazia speciala a fost nunta verisoarei mele, unde am ales sa port o rochie lunga, intr-o nuanta superba de albastru, pe care am asortat-o cu o pereche de sandale argintii, care se potriveau perfect cu braul rochiei. 



Aceasta este una din rochiile mele preferate de ocazie ♥ In primul rand ador culoarea acesteia, materialul care cade greu, dar se aseaza asa frumos pe corp, precum si design-ul rochiei, care te duce cu gandul la zeite. Am gasit-o anul trecut, intr-un magazin din Carrefour, Vesuvio, parca ii zice, la un pret incredibil de 120 lei. 


Coafura a fost realizata destul de usor. Nu am avut timp sa fac tutorial sau poze, intrucat am avut putin timp la dispozitie. Asa ca o sa va povestesc cum am realizat-o. Mai intai am prins parul intr-o parte. Am rasucit cateva suvite si le-am fixat foarte bine cu agrafe pentru par si doi clestisori, pe care i-am acoperit cu suvite de par prinse cu agrafe (mi-am luat din Kaufland cateva agrafe mai mari si mai rezistente, pe care le-am folosit pentru fixarea parului de jos si agrafe mai mici pentru ascunderea clestisorilor). Apoi am aplicat fixativ. 
Dupa ce am fixat bine parul intr-o parte, am inceput sa iau cate o suvita si sa o ondulez, folosind ondulatoul Remington Keratin Therapy (despre care v-am vorbit aici si aici). Am folosit suvite mici, ca sa fie onduleurile mai stranse si bine conturate. Parul din fata l-am tapat si am fixat fiecare suvita in parte cu agrafe mici. Am mai aplicat cate o agrafa pe unde parul era nedisciplinat si am folosit fixativ din belsug. Ideea de baza este sa fie parul fixat bine, iar agrafele pentru par sa nu se vada. De asemenea, trebuie aplicat fixativ suficient, deoarece coafura trebuie sa reziste pana dimineata, mai ales cand dansam cu foc, nu-i asa? :) 





Sandalele au fost cumparate de la Deichman, unde am profitat de o promotie super: la 2 perechi de papuci, deja redusi, a doua pereche se mai reduce o data cu 50%, iar la 3 perechi de papuci redusi, a treia pereche este gratuita. La fel se intampla si in cazul gentilor reduse. Asa ca am dat 35 de lei pe sandalele argintii, iar a doua pereche cumparata a fost doar 17 lei. O sa va arat si a doua pereche in alta zi. Nu sunt frumoase sandalele mele argintii? ♥ 


Ce spuneti de rochita? Nu este adorabila? 
Dar coafura, cum vi se pare? 

You Might Also Like

19 comentarii

  1. foarte frumoase si rochita si coafura

    RăspundețiȘtergere
  2. Si rochia si sandalele sunt superbe si iti vin minunat. Iar coafura se potriveste la acest gen de rochie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti superba, foarte frumoasa rochia si parul se potriveste foarte bine...duce spre stilul grecesc de zeita :)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa rochia si coafura la fel :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti sta foarte bine cu aceasta rochie! Dar coafura este super! Ondulatorul asta chiar face minuni :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult! Ador rochia si sandalele si ma bucur nespus ca le-am gasit ♥ Ma bucur mult ca iti place coafura :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc din suflet! :* Esti o scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc foarte frumos! Asa este, ondulatorul acesta chiar face minuni ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc foarte frumos! te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  10. E foarte frumoasa rochita, dar si buclele tale, arati minunat! :)


    VintageLook

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc din suflet! :* Ma bucur mult ca iti plac :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Cat de frumoasa e rochia, ii ador nuanta! :D Iti sta tare bine, iar coafura e superba!
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult! Imi pierdusem orice speranta ca o sa gasesc ceva pe placul meu (umblasem prin tot orasul in cautarea unei rochite dragute de ocazie), cand am intrat in magazin si am vazut-o ♥ Culoarea, croiul, pretul, am probat-o instant si am cumparat-o fara nici un regret ♥

    RăspundețiȘtergere
  14. Coafura e foarte frumoasa, la fel si rochia, la fel si tu :*

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate