Review: Effaclar gel spumant purifiant pentru piele grasa si sensibila La Roche Posay

vineri, iunie 07, 2013


Folosesc acest gel spumant purifiant de cateva luni si sunt deja la al doilea tub. Asa ca a venit timpul sa-i fac un review pe masura. Incep prin a va reaminti ca tenul meu este mixt, mai mult gras, mai ales pe timpul verii. Din acest motiv am nevoie de produse care sa fie blande cu tenul meu, dar sa ma scape si de sebum. 

Acuma ceva timp am descoperit gelul Effaclar - La Roche Posay si am invatat importanta folosirii unui gel de curatare in rutina zilnica de ingrijire a tenului. Chiar daca ne demachiem foarte bne seara, este extrem de important sa folosim si un gel de curatare solubil in apa, sa eliminam toate impuritatile. De asemenea, dimineata trebuie sa folosim din nou un gel de curatare sa eliminam sebumul si resturile de creme aplicate cu o seara inainte.
Gelul Effaclar purifica pielea datorita agentilor de curatare special selectionati pentru pielea sensibila. Elimina impuritatile si excesul de sebum, lasand pielea curata si proaspata. Cu apa termala La Roche-Posay calmanta si antiiritanta si un pH 5.5, nu contine sapun, alcool, coloranti sau parabeni.
INGREDIENTE
AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-8, COCO-BETAINE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE.

Este un produs destinat si foarte bun pentru pentru piele grasa si sensibila  dar nu stiu cum s-ar comporta pe un ten uscat. Intotdeauna trebuie sa folositi produse adecvate tipului vostru de ten! 

Este un gel de curatare care curata porii bine, este bland cu tenul si matifieaza. Nu cred ca avem ce sa-i cerem mai mult. Are o textura transparenta, destul de densa, sub forma de gel si este destul de spornic. Este nevoie de o cantitate mica de produs si face spuma suficienta pentru a curata tot tenul. Mai intai umezesc tenul, apoi pun o cantitate de gel cat o boaba de graunte in palma si ma spal usor pe fata. Il folosesc chiar si in zona ochilor si nu am avut nici o iritatie. 

Se gaseste in mai multe variante de 125, 200 sau 400 ml si costa in jur de 30-60 lei, in functie de alegerea facuta. Eu am avut doar tuburi de 125 ml si m-au tinut cateva luni bune. 
Il recomand persoanelor cu ten mixt-gras care doresc un produs de curatare a tenului bland. 

Ce gel de curatare folositi? 
Ati incercat acest gel purifiant Effaclar La Rocher Posay?



You Might Also Like

6 comentarii

  1. Interesant, e un produs de luat in calcul, mai ales ca pana acum m-am inteles bine cu toate produsele LRP incercate. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc sapun pentru bebelusi pentru spalarea tenului pentru ca este foarte bland si il alternez cu sapunul Dove.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe acesta nu l-am incercat, eu folosesc de aproape un an Crema de curatare fara sapun de la Aslavital, i-am facut review :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu m-am inteles bine cu produsele LRP si mi-a placut acest gel - curata bine, delicat si este spornic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu ma impac cu nici un fel de sapun pe fata :( Dar, trebuie sa recunosc ca nu am incercat sapun pentru bebelusi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesanta si crema de curatate Aslavital. Buna de luat in considerare pe viitor :D

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate