Noi produse Yves Rocher + oferta online pana la sfarsitul lunii iunie

joi, iunie 27, 2013


Sunt sigura ca va era dor sa aflati detalii despre produsele Yves Rocher, in special despre produsele noi care au aparut in ultima perioada. Asa ca va invit sa cititi o postare foarte lunga, unde veti descoperi ultimele mele produse Yves Rocher, iar la sfarsit o sa va spun ce oferta mai este valabila pana la sfarsitul lunii. In cateva zile, o sa va mai arat cateva produse incercate, cateva noutati, precum si oferta pe luna iulie. 

Pentru inceput, acestea sunt noile mele produse ♥ 



Luand produsele pe rand, o sa va spun cate ceva despre ele, iar dupa o folosire corespunzatoare, o sa le fac cate un review detaliat. 

Produsul meu preferat, pe care abia am asteptat sa-l incerc este....



Trebuie sa spun ca ambalajul m-a vrajit, este un alb pur si luminos, care a imbracat un parfum pretios in hainute regale. Neroli are un miros unic, feminin, delicat. Notele de top ofera picaturi luminoase de portocala amara, anuntand un buchet delicat de neroli si floare de portocal absoluta. Luminozitatea parfumului este data de aroma profunda de mosc, care ii confera un aer senzual. 
Este un parfum potrivit pentru vara, care miroase atractiv, feminin si elegant, avand un amestec armonios de arome, care te fac sa te indragostesti de el ♥  
O gasiti aici, unde sticluta de 30 ml costa 115 lei la reducere. 


Al doilea produs preferat este... 



O apa de toaleta care te duce cu gandul la o padure plina cu lacramioare inflorite, cu multi clopotei albi delicati, care te invaluie cu o mireasma surprinzatoare. Aroma inocenta, primavaratica, te face sa te simti cu adevarat feminina, intr-o zi de primavara/vara. Un puf de parfum este precum un buchet de lacramioare proaspat culese, intr-o zi perfecta de primavara. 
O gasiti aici, unde flaconul de 100 ml costa 65 lei la reducere. 



Pentru ca a venit vara, trebuie sa eliminam celulita, asa ca vine in ajutorul nostru... 


Descrierea oficiala: forta unei triple actiuni vegetale în formula acestui gel de înaltă eficacitate anti-celulitică. Am inceput sa-l folosesc de cateva zile, dar o sa pot sa imi formulez o opinie dupa o utilizare adecvata. 


Textura este usoara, se intinde bine, patrunde repede in piele si are un miros frumos. O sa revin cu detalii dupa ce il folosesc si o sa va expun rezultatele pecare le-am obtinut. 
Il gasiti aici, unde flaconul de 150 ml costa 79 lei la reducere. 


Ingredientele le gasiti in poza de mai jos: 





Crema hidratanta Hydra Vegetal este una dintre preferatele mele de la Yves Rocher, in sezonul cald, datorita texturii incredibil de racoritoare. Imi place deoarece lasa tenul revigorat si proaspat, are protectie UVB 25+ si hidrateaza foarte bine tenul. Textura este confortabila, se intinde usor si intra repede in piele. Nu lasa nici o pelicula lipicioasa si este potrivita pentru tenul normal si mixt. 
O gasiti aici la pretul de 35 lei. 


Ingredientele le gasiti in poza de mai jos: 




Visati la o vacanta deosebita in apele turcuoaz din Polizezia? Atunci utilizati acest gel de dus exotic, imbogatit cu un amestec de monoi de Tahiti, care are un parfum puternic, dulce, atragator. Are o consistenta mai groasa, face o spuma usoara si curata delicat pielea. L-am folosit doar ca gel de dus, intrucat sampoane am destule si nu le mai schimb. O sa-l incerc si cand o sa merg la mare, deoarece promite ca indeparteaza vcu usurinta toate urmele de nisip si produse pentru protectia solara. 
Il gasiti aici la pretul de 9,90 lei la reducere. 


Ingredientele (de origine vegetala: 100% Ulei vegetal, Monoï de Tahiti, 
gel de Aloe Vera Bio.le gasiti in poza de mai jos: 




O bruma fină cu parfum de vacanta, o invaluire exotica, un val de prospetime revigorant, toate acestea le obtinem cu apa hidratanta parfumata Monoi de Tahiti. Are o formula delicata, care se pulverizeaza pe corp si se intinde usor si delicat. Are un miros fresh si floral, care persista pe piele si te face sa visezi la o vacanta in tarile exotice. Textura este nelipicioasa. iar pielea devine catifelata si frumos parfumata dupa utilizare. A devenit garantat spray-ul pentru corp preferat ♥
O gasiti aici la pretul de 32 lei la reducere. 


Ingredientele (de origine vegetală: gel de Aloe Vera Bio, 
fara parabeni, fara alcool si fara colorantile gasiti in poza de mai jos: 


Oferta online care mai este valabila pana la sfarsitul lunii iunie, este:

1. -40 % pentru 1 produs la alegere, cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata.


2. O surpriza din 3 la alegere pentru o comanda de minim 39 RON:
-Setul de 3 bagaje Roz & Gri
-Un set de 3 mini-parfumuri
-Un cadou-surpriza in valoare de 80 RON


2. Cheltuielile de expediere sunt oferite pentru comenzi de minim 99 RON si tot pentru o comanda de minim 99 RON Geanta de voiaj este oferita!


Pentru a comanda, accesati acest LINK sau bannerul din dreapta sus. 

Ce produse va tenteaza?

You Might Also Like

2 comentarii

Articole apreciate