Nail art: Flori de liliac

vineri, mai 17, 2013


Flori de liliac,
Mi-ai adus la prag,
Si parfumul lor 
Sa stii ca pana astazi 
Nu a disparut.
Flori de liliac,
Mi-esti la fel de drag,
Ca in prima clipa 
Cand abia ne-am cunoscut

Nu v-am mai aratat demult un model pe unghiute, nu-i asa? Va spuneam mai demult ca a inceput sa-mi placa forma de migdala a unghiilor, deoarece sunt mai feminine, mai comode si arata mai dragut decat cele patrate. Modelul este simplu,dragut si inspirat de la Maria D., o adevarata artista a unghiilor false. V-am spus ca ador liliacul? ♥





Cum vi se pare aceasta forma? Dar modelul?

You Might Also Like

12 comentarii

  1. Modelul floral e foarte frumos, al unghiilor nu-mi prea place.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos modelul!M-a tentat si pe mine sa imi schimb forma unghiilor,insa eu as fi vrut pe unghiile mele naturale si trebuia sa le las sa creasca prea mult :( Poate la toamna,acum prefer scurte si colorate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos modelul, dar unghiile sunt prea lungi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos :* Forma nu are cum sa fie pe placul tuturor. Eu sunt mai excentrica in privinta unghiilor si sunt invatata cu unghiile mai lungi, modele incarcate si colorate :D.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos :* Poti sa incerci o forma ovala, sa vezi cum te impaci cu forma. La almond, intr-adevar trebuie sa fie putin mai lungi sa arate bine, iar unghiile naturale sunt mai greu de mentinut asa, dar nu imposibil ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos :). Eu sunt invatata cu unghiile atat de lungi. Pot sa fac absolut orice cu ele asa si nu le menajez deloc. Le-am avut un timp scurte si nu puteam nici sa tastez la calculator sau pe ecranul telefonului :)) parca nu aveam degete. Paradoxal, dar ma descurc de 10 ori mai bine cu unghiile atat de lungi :D.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate