Comanda Miniprix - fuste si rochite

joi, aprilie 11, 2013


Nu cred ca este cineva care sa nu fi auzit de miniprix pana acuma. Este un site dragut, care aduna hainute de firma, din colectii mai vechi si le vinde la preturi foarte decente. Iar atunci cand sunt promotii, poti sa gasesti hainute de la Bershka, Pull and Bear, Cache Cache, Pimkie, Stradivarius, S Oliver, Alcott, Asos, Mexx, etc, la preturi de necrezut. Eu am facut mai multe comenzi de-a lungul timpului, iar acuma doua saptamani am profitat de doua reduceri si mi-am imbogatit garderoba cu cateva lucrusoare dragute. 

Acuma va voi prezenta comanda de fuste si rochite pe care am facut pe 30 martie, si pe 5 aprilie a ajuns la mine. Am beneficiat de 25% reducere si transport gratuit (deoarece am avut o comanda cu o valoarea > 100 lei).  

Rochita Pull & Bear - 49 lei (eu am dat 36,75 lei cu reducere)

Am comandat marimea S si corespunde cu descrierea lor. Are un material subtire si foarte placut la atingere. Sunt sigura ca vom fi bune prietene la vara cand vor fi 30+ grade. Este decoltata, cade frumos pe corp, exact ca pe manechin. Are si o curelusa subtire. 



Rochie mov cu imprimeu floral - 60 lei (eu am dat 45 lei cu reducere)



Rochita marca Internacionale, made in Romania, eleganta si finuta. Partea de sus este moale, precum catifeaua, cu un imprimeu floral dragut, iar partea de jos cade frumos si este captusita. Am comandat marimea 36 si se potriveste foarte bine. Se incheie cu fermoar la spate. Si aceasta arata la fel ca pe manechin. Foarte draguta si eleganta :)




Fusta Bershka cu dantela - 33 lei (eu am dat 24,75 cu reducere)



Fusta Bershka Bright - extrem de draguta. Este elastica, se aseaza frumos, are 3 parti, captuseala neagra, roz si dantela pe deasupra. Am comandat marimea S si se aseaza frumos. Singurul minus ar fi fermoarul de la spate, prea roz si evident. Nu prea imi plac mie fermoarele la vedere si evidente, dar este prea draguta si voi trece peste acest lucru. 




Fusta Lefties gri - 19 lei (eu am dat 14,25 lei cu reducere)



Fustita din bumbac, grosuta, care merge de minune cu ciorapi grosuti si cizme, eventual pana la genunchi ♥. Este elastica si se muleaza pe corp. Am comandat marimea L si arata exact ca pe manechin, la fel de scurta, mulata. Eu am 68 in talie si 97 in solduri. Sunt foarte incantata de ea.   


Fusta imitatie piele neagra - 50 lei (eu am dat 37,50 lei cu reducere)


Imi doream foarte mult o fustita din imitatie de piele, dar se pare ca nu am avut noroc. Am comandat marimea S, dar imi este prea larga in talie si prea lunga, dar nici materialul nu este grozav. Din pacate, am fost nevoita sa o returnez. 



Fusta imitatie piele rosie - 50 lei (eu am dat 37,50 lei cu reducere)



Acelasi lucru ca si la fustita neagra. Prea larga in talie si prea lunga. Pur si simplu nu mi-a placut cum se aseaza pe corp, nu ma avantajeaza deloc. Si pe aceasta am returnat-o. Poate data viitoare voi avea mai mult noroc si voi gasi fustita la care visez.  



Pana acuma nu am intampinat nici o problema la comenzile facute pe miniprix. Coletele ajung prin curier rapid si daca aveti o valoare a comenzii mai mare de 100 lei, atunci transportul este gratuit. In caz contrat, acesta costa 14 lei. Daca nu se potriveste marimea sau nu va plac produsele cumparate, acestea se pot returna in mod gratuit. 

Daca alegeti produse partener, comanda poate sa intarzie cateva zile. Exista si riscul sa nu primiti produsul partener ales (din pacate am patit acest lucru de doua ori - o data cu o pereche de pantaloni scurti de blugi Pull & Bear si alta data cu o rochita vaporoasa pe care mi-o doream mult). 

Daca purtati S-M (ca mine), exista riscul sa va fie mari unele produse care au marimea M (am patit cu o camasa si o rochita - camasa merge purtata, deoarece este lejera, dar rochita era marimea 40 si imi era imensa, deci a trebuit sa o returnez), asa ca eu aleg de obicei marimea S, respectiv 36. Dar, am patit si invers, un tricou mi-a fost cam mic la marimea 36, dar aici a fost vina mea, deoarece la dimensiuni scria bust 76, dar eu am ignorat acest aspect. 

Asa ca va sfatuiesc si pe voi sa va ghidati dupa descrierile produselor si dupa comentariile lasate de alti utilizatori, care au cumparat produsul respectiv. Asa aflati daca marimile corespund, daca materialul merita, de la ce firma este produsul. De asemenea, puteti sa solicitati pe facebook-ul celor de la miniprix indicatii cu privire la marimi. 

Oricum, eu iubesc site-ul miniprix. Este o varianta foarte buna sa cumparam hainute dragute la preturi mici.  Daca urmariti site-ul puteti sa gasiti pe el adevarate comori ♥ Mai ales ca au frecvent oferte de reduceri de 20, 30, 50, chiar si 80%. Asa ca merita din plin ;). 

Zilele acestea va arat si alte comenzi, una de tricouri  pentru mine super dragute si alta pentru iubitul meu (tot de pe miniprix), precum si cateva comenzi de pe bfashion (doua comenzi cu produse adorabile), befashion (doua rochite adorabile) si kurtmann (4 gecute de la Stradivarius). Asa ca stati pe aproape ;). 

Voi v-ati cumparat ceva de pe miniprix? 

You Might Also Like

18 comentarii

  1. Ce de lucrusoare frumoase! Rochitele sunt suuuperbe!Sa le folosesti cu drag! :*
    Si eu am pus ochii pe cateva hainute, sper sa reusesc sa dau comanda zilele astea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos :* Poate au o promotie faina in weekend la hainutele pe care le doresti :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acuma nu am dat comanda de nimic la ei , dar dupa ce am citit articolul tau trebuie sa zic ca ma simt tentata . Sa le porti cu placere

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place foarte mult a doua rochita...adorabila!<3 Si eu cumpar des de pe miniprix, chiar azi am primit un colet de la ei! :)
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Alinaluibrumarel11 aprilie 2013 la 15:13

    desi nu-mi place maroul in general, imi place foarte mult prima rochita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este foarte eleganta rochita, ma bucur mult ca am luat-o :). Au multe hainute faine cei de la miniprix :D :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu nu prea port maro, dar aceasta rochita era prea cute :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac mult rochitele :) Sa porti cu placere pe toate.
    Eu imi iau doar in functie de material si dimensiunile date la fiecare produs.

    RăspundețiȘtergere
  9. mie imi plac f mult ultimele 2 fustite :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Yarinayarina Yarina11 aprilie 2013 la 19:29

    Imi place mult fustita cu dantela<3

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu abia astept sa o port, este asa draguta ♥

    RăspundețiȘtergere
  12. Din pacate nu erau marimea potrivita si erau cam lungi :( imi doream foarte mult o fustita din imitatie de piele, dar nu am avut noroc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc frumos! Si eu ma ghidez dupa dimensiunile lor (de cele mai multe ori sunt corecte), dar uneori mai gresesc si ei :)) De exemplu, am luat o rochita la care scria bust 86 la marimea M, dar era imensa. Noroc ca se pot returna hainutele, in cazul in care marimea nu corespunde.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac toate :) Sa le porti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi poti spune in cat timp ti-au ajuns produsele partener de la data plasarii produselor?

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna!
    Aceasta comanda am plasat-o pe 30 martie, pe 4 aprilie am primit email-ul de verificare si pe 5 aprilie am receptionat-o. In cazul meu a durat o saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  17. Iţi multumesc frumos ! :*

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate