Ce produse de ingrijire personala si make-up luam cu noi in vacanta de 1 mai?

marți, aprilie 30, 2013


Maine este 1 mai si incepe sezonul estival! Cu ocazia aceasta ne putem face o mica vacanta la mare :). Avand in vedere ca vremea este superba, ar merge perfect o mica vacanta la mare, sa stam pe plaja, sa admiram valurile si sa ne bronzam ♥ Ca in orice vacanta, trebuie sa ne facem bagajul si trebuie sa incapa tot ce avem nevoie in el. De cele mai multe ori eu aveam probleme la acest capitol, deoarece imi luam o gramada de produse cu mine, pe care nu apucam sa le folosesc. Si aveam borsete peste borsete, atat prin valiza, cat si prin masina, iar iubitul meu a zis ca de acuma nu-l intereseaza si sa fac in asa fel incat sa ma limitez la o singura borseta, nu 5 :)). Eu mergeam pe principiul: mai bine sa am ceva in plus, decat sa am nevoie si sa nu am la mine. Luam cu mine 3 palete de farduri mari (120, 88 metal mania si 88 nude), multe gloss-uri, rujuri, rimeluri, etc. O gramada de produse in plus, care nu trebuia sa le iau cu mine. 
Incetul cu incetul, m-am straduit sa fiu mai organizata si sa iau cu mine doar strictul necesar. Am invatat sa fiu si eu mai cumpatata :). 

Asadar, avem nevoie de:
Sampon si balsam pentru par, precum si produsele pentru ingrijirea parului - daca plecati doar cateva zile, iar samponul si balsamul se afla in recipiente prea mari, atunci ar fi ideal sa va luati in doua sticlute mai micute o cantitate suficienta pentru zilele cat sunteti plecate. Ocupa mai putin loc in geanta si sunt mai usoare ;). Eu folosesc acuma Tigi Catwalk Sleek Mystique - perfect pentru parul lung ♥ 
Pentru ingrijirea parului, eu folosesc ulei pentru par, care are si protectie termica. Uneori imi mai iau si  un mousse pentru un look rebel. 


Gelul de dus, sapun, pasta de dinti, apa de gura, deodorant - aici este bine sa luam produsele full size, deoarece le folosim zilnic, de mai multe ori pe zi. 

Parfum, crema pentru corp, crema pentru maini si picioare - Va ganditi bine ce parfum va reprezinta si se potriveste in vacanta si nu carati cu voi toate colectia :)). Eu am luat odata 4 parfumuri full size, deoarece nu ma puteam decide care imi place mai mult. Voi sa nu faceti ca mine :)). 

Produsele pentru ingrijirea si curatarea tenului - gel de curatare, toner, crema hidratanta pentru ten, crema pentru ten de zi cu protectie solara 45+, demachiant pentru ten, demachiant pentru ochi, discuri de vata pentru demachiere. 


Protectie solara - am spus deja crema pentru fata cu protectie solara, dar sa nu uitam de crema pentru corp cu protectie solara, esentiala pentru protejarea corpului de efectele nocive ale soarelui si imbatranirea prematura a pielii. Daca aveti pielea sensibila si sunteti deschise la ten, eu va recomand o crema cu protectie solara de 50+. Daca, in schimb, pielea este invatata cu soarele si nu sunteti "albe precum branza", nu aveti pistrui, alunite, atunci va puteti orienta si catre o crema cu protectie de 30+

Produse de make-up - fond de ten, corector, pudra, blush, bronzer, primer pentru ochi, primer pentru ten (daca folositi), iluminator, paleta pentru conturul fetei, un creion sau o mini trusa pentru conturarea sprancenelor, mascara, tus, o paleta cu fardurile pe care le folositi cel mai des sau cateva mono-uri, un ruj nude (daca folositi), un ruj pentru zi, un ruj mai intens (rosu, violet, mangenta, ce purtati voi), un balsam pentru buze cu protectie solara si un balsam hidratant. 



Cam acestea ar fi produsele pe care le iau cu mine intr-o vacanta, pe partea de ingrijjire personala si make-up. Borseta iubitului meu este mai simpla, el are produsele necesare pentru barbierit, un deodorant, un parfum, periuta pentru dinti si un gel sau mousse (daca nu iau eu). Restul le imprumuta de la mine :)).  

Voi ce faceti maine de 1 mai? V-ati planuit o mica vacanta? 
Cum va arata bagajul vostru? :)

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Ehh, este mai mic fata de alte dati. :)) Acuma depinde si unde este vacanta, cate zile stam ;))

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate