Produse pentru aparatul de epilat cu ceara - rezerve ceara, ulei dupa epilare, rola hartie

sâmbătă, martie 16, 2013


Dupa cum stiti, eu am incercat epilarea cu ceara, cu ajutorul unui set de epilat cu ceara de unica folosinta. Despre aparat si modul de utilizare al acestuia v-am povestit aici, iar astazi a venit momentul sa va prezint cateva consumabile necesare pentru epilarea cu ceara. Produsele se gasesc pe site-ul epilat.com, la preturi foarte acceptabile.



Acest ulei se foloseste dupa epilare si este pe baza de extracte naturale, avand un efect calmant si protector al pielii. Reduce iritatiile, califeleaza pielea si ii reda confortul datorita efectului racoritor. Inlatura urmele de ceara ramase dupa epilare. Cantitate 500 ml, Pret 35 lei. 



Rola de hartie pentru epilat de calitate superioara, latime 7 cm, lungime 100 m. Este de preferat sa cumparati o rola de hartie, pe care o puteti taia in fasii mai lungi sau mai scurte, in functie de necesitati. Hartia pentru epilat este foarte importanta si trebuie sa aiba o calitate buna pentru a usura procesul de epilare. 
Pret: 35 lei. 
Flaconul cu ceara de unica folosinta cu rola mare de 100ml Titanium rosa se recomandata tuturor tipurilor de piele cu precadere zonelor cu radacini groase si puternice. Contine componenti tonici, nutritivi si astringenti. Pret: 5,5 lei. 



Rezerva de ceara de unica folosinta 100 ml cu miere de albine.Este recomandata tuturor tipurilor de piele avand un efect emolient. Pret: 5,5 lei. 



Flacon cu ceara de unica folosinta cu rola mare de 100ml cu azulena: recomandata zonelor cu piele sensibila si usor iritabila. Extractul de azulena stimuleaza actiunea reparatorie a tesuturilor. Pret: 5,5 lei. 



Rezerva de ceara cu rola mica cu extract de miere de albine. Ideala pentru zonele inguste. Flacon de 100 ml. Pret: 9,5 lei.



Ciocolata stimuleaza microcirculatia locala, energizeaza si creste tonicitatea pielii. De asemenea, antioxidantii pe care ii contine ciocolata incetinesc imbatranirea celulara si mentin elasticitatea pielii. Ciocolata a devenit un rasfat atat pentru papilele gustative cat si pentru piele, si poate fi un real adversar in lupta cu celulita. Ceara pentru epilare cu ciocolata nu numai ca transforma epilarea intr-o placere calda si dulce, dar ne scapa de parul nedorit in totatalitate si ne lasa pielea fina si catifelata. Ajuta la combaterea celulitei inestetice si creeaza o bariera in fata microbilor. Flacon de 100 ml. Pret: 5,5 lei.



Marul este unul dintre fructele simbol ale frumusetii si este un aliat de baza oentru toate femeile ce tin la sanatatea lor. Marul este o excelenta sursa de apa, vitamine si saruri minerale, lupta impotriva radicalilor liberi si actioneaza ca un tratament cosmetic asupra pielii datorita continutului ridicat de betacaroten si fier. Ceara cu extract de mar tonifica, revitalizeaza si combate uscarea pielii dupa epilare.
In urma unei sedinte de epilare cu mar va veti simtii ca dupa o cura de vitamine si minerale, efectul acestora fiind vizibil chiar pe pielea dumneavoastra. Flacon de 100 ml. Pret: 5,5 lei. 



Combinatia de nacree cu ceara pentru epilat ne transforma gandul urat al unei sedinte de epilare dureroase intr-o incantare. Nacree mai inseamna si sidef, iar senzatia pe care o ai atunci cand te epilezi este una placuta si linistitoare. Daca doriti sa va scaldati in raze de soare combinate cu straluciri de diamant atunci incercati ceara pentru epilare cu nacree. 
Datorita extractelor naturale de miere de albine si plante, ceara de unica folosinta indeparteaza in totalitate firele de par de pe orice parte a corpului si lasa pielea fina, hidratata si catifelata pentru mult timp. Parul se va regenera mai greu, mult mai rar, dar si mai subtire si usor de epilat de la o sedinta la alta. Flacon de 100 ml. Pret: 5,5 lei.

Diferenta dintre un flacon cu ceara mare si unul ingust se poate observa in pozele de mai jos: 


Voi ati incercat epilarea cu ceara? Ce preferati: ceara sau epilatorul?


You Might Also Like

3 comentarii

  1. imi place foarte mult aceasta postare :D,prefer ceara...am incercat sa ma epilez singura cu ceara pe maini si intr-adevar este cam greu ca nu pot sa si tin pielea si sa si trag ;)),dar oricum imi ramane pielea mult mai fina decat cu epilatorul si durerea este mult mult mai mica.Insa am observat ca cea mai buna este cea roz (mie aia imi place mai mult),am mai incercat si cu ciocolata si cu miere,insa se intind foarte greu pe piele...le-am luat din locuri diferite si am vazut ca unele sunt din italia si unele din china ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da..si eu ma epilez mai greu pe maini. Necesita un mic ajutor :)). Oricum merita epilarea cu ceara, deoarece face diferenta :D. Ceara roz este si preferata mea ♥

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate