Cadouri de 8 Martie pentru fiinte dragi

luni, martie 04, 2013


A venit luna Martie, luna cadourilor de primavara, luna mea preferata. Va spuneam intr-o postare anterioara ca am multe de sarbatorit in aceasta luna, iar in cateva zile urmeaza ziua scumpelor noastre mamici, care merita tot binele din lume! Ieri a fost si ziua de nastere a mamicii mele ♥ Asa ca am rasfatat-o cu o geanta noua (niciodata nu avem suficiente genti, nu-i asa?), un parfum deosebit, un buchet mare de flori si o inimioara de ciocolata ♥

Dar ce cadouri sa le oferim femeilor din viata noastra de 8 Martie
Si ce cadouri sa ne facem singure? Deoarece avem voie sa ne rasfatam cu orice ne dorim :)


Parfumuri 

Daca avem un parfum preferat, care s-a terminat si trebuie inlocuit, acesta este momentul perfect pentru o noua achizitie. 
Daca mamicii, bunicii, surorii, cumnatei, prietenei noatre i s-a terminat parfumul sau stim ca viseaza la un parfum anume, merita rasfatata, nu-i asa? 
Gasim pe aoro promotii si produse la preturi foarte acceptabile. 


Produse pentru ten

O crema pentru zi este perfecta cand incepe noul sezon. Soarele devine din ce in ce mai puternic, vantul isi face de cap, iar tenul nostru trebuie protejat. 

La fel trebuie sa avem grija sa se protejeze si mamicile noastre, rasfatand-o cu  crema de calitate, potrivita tipului ei de ten. 


Produse pentru par

Eu ador produsele de la Tigi - din gama Catwalk, in special Sleek Mistique, care este perfect pentru parul meu lung ♥
Am samponul si balsamul si imi plac foarte mult. Au un miros deosebit de parfum si imi lasa parul disciplinat, stralucitor si  neted. Nu mai am probleme cu electrizarea. Pentru parul scurt sau parul fara volum ma gandesc ca este mai potrivita gama Your Highness, iar pentru parul cret este perfecta gama Curlesque. 
Eu mai vreau neaparat sa-mi competez colectia cu Tigi Catwalk Sleek Mystique Blow Out Balm. Am auzit ca este incredibil ♥


Produse pentru machiaj

Produsele pentru machiaj sunt un cadou potrivit daca stim preferintele persoanei careia vrem sa-i oferim cadoul. Culoarea rujului preferata, un gloss cu efect stralucitor, un blush care i se potriveste de minune, un BB cream inovator, daca ii cunoastem tipul tenului si nuante acestuia, precum si numlte altele.



Cat mai multe, cat mai colorate, casual, office, de piele, din material textil, pe umar, tip postas, elegante, de ocazie, etc. 
Niciodata nu avem suficiente genti :)) si intotdeauna este loc pentru una noua





 Voi ce cadouri o sa faceti persoanelor dragi? Si ce cadouri o sa va faceti singure? Eu imi fac cadou o geanta in mod sigur ♥ dar nici un parfum nu ar strica :))

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Am pus si eu ochii pe o crema de acolo, din lista ta, cea cu caviar! :D


    VintageLook

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa incerci neaparat Tigi Blow Out Balm, e fantastic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit si eu ♥ trebuie sa-l am!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate