Penguins on a frozen lake [nail art]

miercuri, februarie 20, 2013


In ultimele saptamani am avut un model de iarna, cu pinguini si pasari infrigurate :). Cu ocazia anului 2013, mi-am facut curaj si mi-am schimbat forma unghiilor (va spuneam si in ultima postare cu unghiute ca am schimbat forma). De acuma sunt ovale! Daca ma intreba cineva acuma jumatate de an daca as renunta la unghiile patrate, as fi spus categoric nu, dar uite ca lucrurile se mai schimba :)). Nu mai spun ca imi place mai mult forma ovala a unghiilor mele, decat patrata. Inca nu este forma perfecta, dar o sa o fac eu sa arate cat mai bine la urmatoarele intretineri. Si asa unghiile mele aveau tentinda sa se rotunjeasca la margini. 
Modelul l-am vazut la artistele mele preferate: Lady Butterfly, Andayn, Coryna Nails ♥


Am folosit:

- Gel de baza 3 in 1 2M Beauty
- Gel de constructie 2M Kevo
- Gel Natural 2M
- Culori acrilice Reeves
- Gel de luciu 


Forma ovala are mai multe avantaje: arata mai feminin, sunt mai usor de realizat, nu mai arata unghiile ca niste lopatele (in cazul unei forme patrate nereusite), se pot realiza modele interesante, sunt mai lejere si mult mai comode decat cele patrate.



Stiu ca sunt multe persoane care nu agreaza aceasta forma, nici eu nu eram atrasa de ea in urma cu cateva luni, dar acuma mi-am schimbat complet parerea si mi se par foarte atractive si interesante. Pe masura ce unghiile o sa mai creasca, o sa pot sa le dau forma perfecta, putin mai ascutita spre varf, mai exact forma almond. Acuma erau cam mici si am rotunjit doar putin, le-am facut ovale, sa nu fie impactul prea mare :)). 


Initial, modelul era realizat cu buretelul pe varfuri (poze de mai jos), pentru a crea efectul de zapada, dar dupa 3 saptamani, mi-a crapat gelul de pe varfuri. A fost din vina mea, deoarece am vrut sa sar peste o etapa, dar mai rau am facut. Mai exact, dupa ce am terminat modelul, in loc sa sigilez cu gel 3 in 1 si apoi sa aplic luciu, am folosit doar gel de luciu cu penson (era ora 2 noaptea si imi era prea somn :))). Peste cateva zile, am avut o presimtire ca nu va rezista modelul doar cu gel de luciu, asa ca am pus deasupra inca un strat de gel 3 in 1 sa reziste 2-3 saptamani. 

Au rezistat intr-adevar 3 saptamani, dar au inceput sa se crape pe la varfuri. Bineinteles ca u le-am dat pace si am avut grija sa ""rontai" varfurile :)).  Asa ca am pilit varfurile de gelul care s-a crapat si am sigilat din nou cu gel 3 in 1. Modelul nu a avut deloc de suferit. Si astfel mai rezistau inca 2-3 saptamani, dar deja incepusera unghiile sa creasca si am decis sa le refac dupa o saptamana jumatate. Deocamdata sunt nude, fara nici un model. Poate imi fac timp sa fac un modelas de primavara sa vi-l arat :). 



Cum vi se par unghiutele? 

You Might Also Like

16 comentarii

  1. asta e forma de unghii pe care o ador, dar pe care nu reusesc sa o obtin niciodata :(

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e forma de unghii pe care o ador, dar pe care nu reusesc sa o obtin niciodata :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Secretul este sa le pilesti foarte usor la rotund, avand grija sa nu le ascuti prea mult. Si tot timpul sa verifici daca sunt uniforme. Sa nu fie un colt pilit mai tare decat celalalt. Din acest motiv am spus ca trebuie pilite foarte usor. Oricum, mie mi se pare ca se ajunge la aceasta forma mult mai usor decat la cea patrata. 

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragute mi se par :D

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb modelul si te prinde foarte bine noua forma a unghiilor

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Pasarea aia e mortal de draguta <3 imi place mai mult cum iti vine noua forma dar parca mai trebuiau pilite putin lateralele sa fie perfect paralele... eu am trecut de la forma patrata la ovala cam acum un an cand mi s-au rupt colturile si le-am rotunjit sa salvez din lungime :D si de-atunci nu mi-au mai placut patrate :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult :D Este inspirat de la Andayn, Kory, Lady Butterfly ♥

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc mult :* Este inspirat de la Andayn, Kory, Lady Butterfly ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult! Ai mare dreptate, nu sunt perfecte, stiu asta. Ideea este ca am incercat sa le rotunjesc doar putin sa vad cum ma impac cu noua forma. Acuma le-am mai retusat si arata mult mai bine. Incerc sa fac poze zilele acestea si la noile unghiute :D 

    Oricum, imi plac foarteee mult :X

    RăspundețiȘtergere
  10. Poti sa faci un Review despre cum sa iti dai jos unghiile? Multumesc anticipat! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Desigur, o sa fac un articol si despre intretinerea unghiilor si indepartarea gelului de pe ele. Probabil saptamana urmatoare ;)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate