Noutati de la Vichy - AeraTeint BB Mousse

miercuri, februarie 06, 2013


Dupa un succes fenomenal in Asia, celebrele creme BB au intrat pe piata europeana in anul 2011, iar acuma majoritatea firmelor de cosmetice au propria formula de BB Cream

Dar ce este acest BB Cream?

BB Cream sau Blemish Balm Cream este o crema multifunctionala creată de medicul Christine Schrammeck în 1967 pentru a vindeca sau regenera pielea dupa anumite interventii chirurgicale sau cu laser care au lasar cicatrici. Cativa ani mai tarziu, aceasta crema a fost preluata de asiatici, care au adaptat formula pentru tipul de ten specific asiaticelor. In scurt timp, BB Cream-ul a devenit foarte popular si a depasit granitele Asiei, ajungand si pe teritoriul Europei. 

Care este efectul Blemish Balm-ului?

BB Cream-ul este un balsam care acopera inperfectiunile, hidrateaza si uniformizeaza tenul, confera protectie UV si este perfect ca baza pentru machiaj. Poate sa inlocuiasca cu succes alte produse cum ar fi: fond de ten, corector, pudra, iluminator, primer pentru ten. Are o textura cremoasa, care se intinde usor (atat cu degetele, cat si cu buretei sau pensule de machiaj) si are un rezultat indragit de multa lume
Eu am folosit toata vara doar BB Cream si am lasat deoparte fondul de ten, corectorul si pudra, iar tenul  meu s-a simtit mult mai aerisit. Nu mai spun de faptul ca timpul alocat pentru machiere s-a redus considerabil :). 

In cateva luni, multe firme de cosmetice si-au formulat propriul BB Cream, dar acuma a aparut si un BB Cream Mousse, lansat de Vichy. Este prima data cand aud de la Blemish Balm Mousse, iar faptul ca face parte din gama AeraTeint de la Vichy, este un plus destul de mare. 

Ce aduce nou AeraTeint BB Mousse de la Vichy?

- ambalaj cu pompita - mult mai usor de utilizat si igienic fata de celelalte clasice.
- cantitate de 50 ml -  mult mai mare decat a majoritatea fondurilor de ten si a altor BB Cream-uri. 
- SPF 30 - sa fim protejate de soare mult mai bine si sa evitam aparitia ridurilor atat vara, dar si iarna ( se stie foarte bine ca expunerea la soare este principalul factor de aparitie a ridurilor si din acest motiv trebuie sa ne protejam de soare pe tot timpul anului). 
- doua nuante - Beige (pentru tenurile cu subton galben) si Rose (pentru tenurile cu subton roz) - adaptat pentru toate tipurile de ten
- acoperire naturala, mata, uniforma
- echilibreaza culoarea tenului, confera stralucire si hidratare
- usor de utilizat (se agita flaconul si se ia un puf de produs, care se aplica apoi pe ten foarte usor) 
- nu lasa dungi si urme si se blenduieste usor, datorita texturei speciale de tip spuma. 
- tenul este mult mai aerisit
- hipoalergic (reduce la minim riscul de alergii) 
- contine apa termala Vichy
- se poate folosi atat simplu, inlocuind fondul de ten (ca o crema care uniformizeaza tenul) cat si ca baza pentru machiaj, inaintea fondului ten, pentru o acoperire perfecta

BB Cream AeraTeint Vichy va fi disponibil incepand cu 8 februarie 2013, pe site-ul aoro.ro, atat nuanta Beige, cat si Rose, la un pret de 71 lei. 

V-ar tenta sa il incercati? 

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Mi-am cumparat-o si eu de pe aoro.ro la un pret mai bun, cred ca era o promotie. Crema e mai buna decat ma asteptam. Thanks!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate