Moment de Bonheur by Yves Rocher

miercuri, februarie 27, 2013


Imi aduc aminte cu nostalgie de o zi superba de vara, cand am iesit la o plimbare cu iubitul meu in Gradina Botanica. Acolo este un loc al nostru, un loc preferat, romantic si special. O gradina doar cu trandafiri, unde se intalnesc sute de trandafiri delicati si frumosi. Ador sa merg in fiecare an in acel loc special si sa ma plimb, sa admir si sa miros trandafirii.

Aroma trandafirilor roz, agatatori, un sarut plin de iubire, o raza de soare calda, o clipa de fericire, au facut din ziua respectiva o zi perfecta, care mi-a ramas in suflet! 

Chiar daca mai este mult pana cand voi putea sa vizitez din nou iubitii mei trandafiri, reusesc sa-mi aduc aminte in fiecare zi de savoarea lor, cu ajutorul unui puf de Moment de Bonheur. Un parfum delicat, care imbina armonios aroma trandafirilor roz agatatori, cu arome proaspete si revigorante.


Moment de Bonheur Yves Rocher,

"Alegeti sa fiti fericita si sa purtati un parfum ca o promisiune de a aduce fericire. Un parfum floral, cu note verzi, de trandafir, stralucitor si optimist, pentru a vă simti feminina, fericita si sigura pe sine."
Notele de varf din Moment de Bonheur incorporeaza note verzi, luminoase si usor picante. Nota dominanta reprezentata de boboci de trandafir, care evidentiaza feminitatea si delicatetea parfumului, constituie inima parfumului. Notele de baza incalzesc nota dominanta cu acorduri lemnoase de cedru si arome pamantii de paciuli. In final reiese o combinatie perfecta, un parfum care este proaspat la inceput, dar cald pe masura ce se aseaza aroma dezvaluind aroma delicioasa a trandafirilor. Parfumul a fost creat de Annick Menardo de Firmenich.




Acuma sa va prezint familia mea Moment de Bonheur, copilul de 5 ml, care sta mereu la mine in poseta, domnisoara de 30 ml, nou intrata in familie si doamna de 50 ml, care a pastrat vie aroma primaverii in sufletul meu pe tot timpul iernii :) 


Cum vi se pare acest parfum? 

Nu uitati de oferta actuala Yves Rocher, unde primiti cadou o apa de parfum Moment de Bonheur de 30 ml la o comanda de 39 lei! Valabila pana pe 1 Martie 2013

You Might Also Like

4 comentarii

Articole apreciate