Martie, anotimpul meu preferat!

luni, februarie 25, 2013


Mai este foarte putin pana cand vom intra in luna Martie, luna mea favorita ♥ Ador aceasta luna, deoarece aduce cu ea si primele semne de primavara, ghicocei, zambile, frezii, martisoare, sfintisori scaldati in miere de albine. Este luna in care orice femeie trebuie sa primeasca ceva drag de la jumatatea masculina. Nu trebuie sa lipseasca buchetele de flori primavaratice, delicate si gincase, precum aceste fiinte dragi, fara de care lumea nu ar exista - femeile.
♥ 1 Martie, ziua mult iubitului ghiocel, ziua Martisorului, cand schimbam intre noi mici simboluri, cand oferim si primim ghiocei;
 8 Martie, ziua scumpelor noastre mamici, care merita tot binele din lumea, toata grija si atentia noastra; 
 3 Martie, ziua mamei mele, pe care o iubesc mult si careia ii doresc doar sanatate si fericire;
 31 Martie, ziua mea :). Asta spune totul, nu-i asa? :) 

Goodbye Winter! Welcome March :)


Este Martie, anotimpul in care gandurile imi zboara pe campuri verzi, pline de flori, iar aroma zambilelor si a freziilor imi da speranta. Un nou inceput, un nou anotimp, cand natura isi revina la viata, cand avem speranta si incredere ca lucrurile vor inflori in viata noastra, asa cum au inflorit gingasii ghiocei dupa iarna furtunoasa care a trecut. Martie imi da pofta de viata, ma face sa zambesc, sa ma bucur ca traiesc. Asa ca nu trebuie sa irosim nici o clipa si sa ne bucuram de acest minunat anotimp care o sa vina. 

Dar, sa nu uitam sa avem grija de noi. Trecerea la un alt anotimp poate sa fie daunatoare tenului nostru, asa ca trebuie sa avem grija de el, ingrijindu-l corespunzator. De asemenenea, trebuie sa oferim mamicilor noastre grija care o merita si cum putem face acest lucru mai bine, daca nu prin oferirea unui cadou special pentru ele. Fie ca este vorba de o crema de zi, care sa o protejeze de schimbarea anotimpului, fie ca este vorba de un produs de machiaj, care o va face sa straluceasca, sau poate un parfum cu aroma de primavara, care o va face sa infloreasca precum mugurii florilor de cires. Dar sa nu uitam de flori! Orice floare este binevenita si orice femeie adora sa primeasca flori :)

Cu ce cadouri planuiti sa va rasfatati persoanele gingase din viata voastra?

La multi ani, o primavara vesela si prospera va doresc, 
sa fiti fericiti si sa va bucurati din plin de viata!

You Might Also Like

11 comentarii

  1. Multe de sarbatorit intr-o luna asa de frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este ♥ o luna superba, multe clipe frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu iubesc luna martie de 6 ani deja, de cand sunt impreuna cu logodnicul meu, deoarece in 6 martie este ziua lui :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Yarinayarina Yarina26 februarie 2013 la 00:55

    Luna Martie este superba pt noi femeile in general..dar si pt barbatii care stiu sa ofere flori nu numai in aceasta luna.Cadorile pe care le fac eu in aceasta luna sunt clar Florile si nelipsitul Martisor sau snuruletz :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu iubesc luna martie :) Mai ales ca pe 4 este ziua mea,abia astept sa vad ce cadouri primesc :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos :D sarbatoriti impreuna ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos ♥ Suntem multe domnisoare sarbatorite in luna Martie :D Sa primesti cadourile pe care le doresti ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este, luna Martie este superba pentru toata lumea. Este inceputul primaverii, natura revine la viata, incetul cu incetul scapam de vremea urata :). Abia astept sa miros delicatele flori ale primaverii ♥ ador aceste flori!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine ai venit in club ♥ Suntem din ce in ce mai multe :D

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate