Comanda Yves Rocher - pled polar

marți, februarie 19, 2013


Zilele trecute am primit o oferta pe email si am facut o comanda rapida la Yves Rocher, pentru a primi un pled polar, care se oferea cadou la orice comanda. Asa ca am comandat noua crema de noapte Nutritive Vegetal si am primit cadou pledul polar

 


Cremă nutritiva de noapte - Nutritive Vegetal
Hraneste si ofera confort pielii. Un produs de ingrijire cu actiune intensă de hranire, pentru un ten perfect revigorat dimineata.

 
- Efect de hranire care durează toata noaptea, reparand tenul.
- Actiune reconfortanta reduce senzatia de intindere a pielii.
- Efect vizibil pe termen lung asupra pielii uscate: aspect ameliorat, catifelare si confort.
Ingrediente de origine vegetală: Extract de seva de Artar, ulei de Macadamia, apa de Hamamelis provenit din agricultura biologica. Formulă testata sub control dermatologic. 0% paraben, ulei mineral, colorant.

Crema este grasa si are o textura onctuoasa, asemanatoare cu cea a unturilor de corp care se topesc la atingerea pielii. In schimb, hidrateaza foarte bine. O folosesc mai mult pe portiunile uscate, din obraji, iar dimineata, tenul este perfect hidratat. O sa revin cu un review mai detaliat, dupa ce o folosesc o perioada mai indelungata. 

Pledul polar
- are dimensiunile 160 x 120 cm, este subtire, moale, placut la atingere si are un design dragut. Am vrut aceasta paturica sa o  folosesc mai mult pentru design si este adorabila. Este micuta si numai buna sa o iau si in calatorii :) sau sa ma invelesc cu ea primavara - toamna. 


Am postat o poza cu ea intinsa, sa va formati o ideea cu privire la dimensiunile ei. 


V-ati luat si voi pledul polar? :)
Nu uitati de oferta actuala Yves Rocher, unde primiti cadou un set de bijuterii sau un cadou invaluit in aroma de trandafiri: Rose Fraiche sau Moment de Bonheur!

You Might Also Like

6 comentarii

  1. am primit si eu o mostra din aceasta crema, sunt curioasa daca-mi prieste...

    e misto pledul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am testat mostra inainte si am vazut ca este buna pe portiunile uscate, mai ales acuma cand obrajorii mei sunt chinuiti de frig. Pana acuma si-a facut treaba bine :).

    RăspundețiȘtergere
  3.  Ce dragut e pledul ! am vrut si eu sa.l iau dar parca m-a tentat mai mult oferta cu parfumul :d

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte dragut ♥ Eu nu am rezistat si am profitat de amandoua :D Astazi cred ca o sa ridic un colet si cu Moment de Bonheur :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eram tare curioasa ce-i pledul acela polar :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate