Review: Lapte cu antioxidanti din extracte de goji si rodii pentru corp - Anian

marți, ianuarie 22, 2013


Nu cred ca am mai spus pana acuma, dar ador rodiile, atat gustul fructelor, cat si mirosul lor. De miros sunt indragostita ♥. Am mai avut pana acuma un gel de dus de la Yves Rocher cu rodie si imi venea sa-l mananc, atat de mult imi placea cum miroase. Dar, cand cei de la Triodeluxe mi-au trimis un lapte de corp cu goji si rodie am fost extrem de incantata. Deja imi imaginam cat de bine trebuie sa miroase acest lapte de corp si am avut dreptate: miroase exceptional! 
Pentru mine un lapte pentru corp trebuie sa indeplineasca neaparat doua obiective: sa hidrateze pielea bine si sa miroase foarte frumos. Iar acest lapte pentru corp le indeplineste cu succes pe amandoua ♥

Descrierea oficiala a laptelui Anian cu antioxidanti din extracte de goji si rodii pentru corp
Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, va ingrijesc si hranesc pielea.
Mod de folosire: Aplicati si masati pe tot corpul pana la patrunderea completa in piele a cremei.
Ce spun eu?

Cu siguranta simt beneficiile nutritive ale fructelor, deoarece imi ingrijesc si imi hranesc pielea. Am folosit crema atat dupa baie, cat si dupa epilare, iar rezultatele au fost peste masura in ambele dati. Imi place ca are o textura fluida, care se intinde usor si intra in piele foarte repede. Este nevoie de o cantitate mica de crema pentru o utilizare, deci este foarte spornica. Pielea mea este normala, nu este foarte uscata, crema facandu-si treaba foarte bine.

Dupa utilizare, pielea ramane catifelata si placuta la atingere. Imi place foarte mult efectul resimtit pe piele si elasticitatea pe care laptele de corp il confera pielii mele.
Cu toate acestea, crema este light,nu lasa pielea lipicioasa, dar a doua zi, efectul nu se mai simte. Cred ca este mai potrivita pe timpul verii, datorita texturii light, si pentru piele normala. Daca aveti pielea foarte uscata, nu cred ca face fata. Dar, pentru o piele normala, cu putine zone uscate, este potrivita.

Ambalajul este perfect, cu pompita, cu dozare optima si sistem de inchidere, iar cantitatea nu este deloc de neglijat (400 ml). 
Nu mi-a provocat iritatii si nimic neplacut, deci este potrivita pentru pielea mea. Mie oricum mi-au placut mai mult cremele pentru corp mai usoare, care intra repede in piele, fata de cele grase.
Daca va plac cremele usoare, care intra repede in piele, precum si mirosul rodiilor, atunci aceasta crema este perfecta ♥
Pentru cei interesati de ingrediente, mai jos aveti o poza a acestora:

Denumire produs: Lapte cu antioxidanti din extracte de goji si rodii pentru corp
Firma: Anian
Pret: 24 RON
Gramaj: 400 ml
*Produsul a fost primit spre testare, dar acest lucru nu imi influenteza parerea

Ati incercat acest lapte de corp? Sau alte produse din gama cu goji si rodie?

You Might Also Like

0 comentarii

Articole apreciate