Ce produse am terminat in luna noiembrie

vineri, decembrie 14, 2012

In luna noiembrie am mai terminat cateva produse, ca sa fac loc pentru altele ;))

 - Gel de curatare Balea Young 3 in 1 Soft & Care, unul dintre produsele mele favorite. Am terminat deja doua tuburi. Am avut grija sa il cumpar cand am fost intr-un magazin dm dintr-un supermarket Real, in alt oras, mai ales ca la mine in oras nu se gaseste  nici magazin dm, nici Real. Chiar imi pare rau ca l-am terminat :( imi placea mult si acuma este cam greu de gasit. Pana voi mai avea ocazia sa il achizitionez din nou, o sa trebuiasca sa-i gasesc un inlocuitor. Gasiti aici un review comparativ cu crema gommage de la Cosmetic Plant. 
- spuma pentru par Volume Sensation Nivea. Si aici am terminat al doilea tub :)). Este o spuma foarte buna, nu  lipeste si imi face parul fain. Cred ca o voi cumpara din nou. 
- Fixativ Diamond Gloss Nivea. Am mai avut si fixativul Volume Sensation. Ambele mi-au placut foarte mult, Volume Sensation iti confera un volum fain, iar cel Diamond Gloss o stralucire deosebita. Inca nu stiu pe care sa-l recumpar :)) pentru ca mi-au placut amandoua. 
- Gel de dus cu portocala Yves Rocher - pur si simplu delicios. Are un miros de iti vine sa-l mananci. Nu este cremos precum cel cu cafea, este mai lichid, dar curata bine si te invaluie intr-o aroma placuta de portocala. 
- Gel de dus cu liliac Yves Rocher - acesta a fost cadou multe luni la rand pentru newsletter la comanda online sau pentru diverse cadouri surpriza oferite de Yves Rocher. Este o varianta mai vechea e gelului de dus, acuma existand o alta varianta, mai noua. Are un miros primavaratic,  puternic de flori de liliac, destul de dragut. Dar, trebuie sa recunosc ca eu sunt o fana mai mare a gelurilor de dus din gama Jardins du Monde, dar si a gelurilor de dus parfumate, avand acelasi miros deosebit precum parfumurile Yves Rocher (acestea sunt divine ♥). 

Cam atat in luna noiembrie. Sa vedem si in decembrie ce mai termin :). 

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Am avut si eu spuma de la Nivea si mi-a placut destul de mult. Am mai avut si masca de par din aceeasi gama, si la fel mi s-a parut buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ABeauty Tale, si mie imi plac mult produsele pentru par de la Nivea. Spuma este foarte buna si o voi cumpara din nou cu siguranta :D

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate