Review Tangle Teezer - o minune pentru parul meu

sâmbătă, noiembrie 24, 2012

De peria Tangle Teezer am auzit de ceva timp si am fost de la inceput curioasa de rezultatele ei. Nu am crezut ca o perie poate sa faca o diferenta atat de mare in aranjarea parului si nici faptul ca cel putin jumatate din parul care imi cadea era din cauza periei vechi folosite. Dar se pare ca m-am inselat. Peria joaca un rol foarte important in ingrijirea parului, iar aceasta perie s-a dovedit a fi o minune pentru parul meu. 

Ce este de fapt peria tangle teezer?
O inovatie pentru par, inventata de Shaun P, un tehnician al culorii din saloanele din Londra. Peria are un design inovator centralizat concav care ofera fermitate parului de la radacina pana la varf si descurca parul ud sau uscat fara a trage de el. Perfecta pentru a ne aranja intr-un timp scurt!
Cand am avut ocazia sa testez aceasta perie am fost sigura ca va fi exact pe placul meu. Am citit multe review-uri si pareri despre peria Tangle Teezer si am stiut exact la ce sa ma astept. Si trebuie sa recunosc ca nu m-am inselat! Am folosit-o zilnic de cand am avut-o in maini si nu mai renunt la ea! Este perfecta pentru parul meu, lung si des, care se incalceste frecvent. 
Mi-a ales culoarea roz, deoarece este o culoare puternica si vesela. Peria face parte din gama Salon Elite, ultima aparuta, facuta special pentru a incapea perfect in palma. 
Folosita atat pe parul ud, cat si pe parul uscat, aceasta perie mi-a redus la jumatate numarul firelor de par care le culegeam din perie de fiecare data. Secretul acesteia consta in modul specific al designului dintilor, dintii care se indoaie peste incalcituri fara sa traga sau sa salte. 
Trebuie sa recunosc ca inainte nu indrazneam sa ma pieptan pe par cand era ud, deoarece stiam sigur ca se va rupe. Dar, cu tangle teezer nu mai am aceasta problema :). Imi descalceste parul foarte usor si nu il rupe, nici macar atunci cand este ud. 


Dar, sa va prezint cateva poze, sa va convingeti de rezultat :)

Acesta este parul meu, dupa ce l-am spalat si a stat cateva minute infasurat intr-un turban facut din prosop, inca ud si destul de incalcit.
 Cu ajutorul periei tangle teezer il descalcesc foarte usor :)




Dar, sa vedem cum se comporta peria si pe parul uscat :)

Asa arata parul meu dimineata, dupa ce ma trezesc :). Ciufulit, incalcit si foarte greu de pieptanat spre varfuri. Partea de sus arata mereu bine, dar spre varfuri este jale. 
 

Ia sa vedem ce face peria tangle teezer ;))
Am ajuns la acest rezultat dupa ce am trecut cu peria de cateva ori, fara prea mult efort.
Sa va arat si peria veche - o perie de la Avon, cica din peri naturali, pe care o credeam acceptabila pentru par, dar imi rupea destul de multe fire de par si imi electriza parul extrem de tare. Nu mai spun si cat de greu se curata...
Asa arata parul meu dupa ce foloseam peria Avon :)) parca imi luam zborul! Se electriza intr-un mod groaznic :(. 
Si asa arata acuma, dupa Tangle Teezer :). Diferenta este considerabila! Parul este matasos, descalcit, texturat si gata aranjat! ♥

Sa recapitulam:

Puncte forte Tangle Teezer:
- se poate folosi atat pe parul ud, cat si uscat
- descalceste usor parul fara sa il rupa
- nu imi electrizeaza parul
- se curata usor
- are un design adorabil si poate sa fie folosita de toata familia
- face un masaj grozav la scalp
- nu produce matreata, mancarimi si nici nu imi ingrasa parul

Punte negative- nu am gasit nici unul :)

Daca vreti sa va cumparati aceasta perie, o puteti achizitiona de aici. Acuma este si la promotie si costa doar 50 lei

Multumesc Tangle Teezer pentru aceasta inovatie, deoarece reprezinta o minune pentru parul meu si nu mai renunt la ea! ♥ 

Ati folosit aceasta perie? Va tenteaza? 

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Foarte frumos iti arata parul, si eu am citit numai impresii pozitive despre peria aceasta. Tare mi-ar placea sa o incerc si eu.
    Sa o folosesti cu placere in continuare. :)


    VintageLook

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc foarte mult :). Mie imi place foarte mult, chiar face diferenta pentru parul meu ;)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate