Cumparaturi diverse: Comanda Escentual.com

luni, noiembrie 12, 2012

In ultima vreme am prins gustul produselor profesionale pentru par ♥ Dupa comanda de la Carespot (despre care v-am vorbit aici), m-am gandit sa-mi achizitionez un set format din sampon si balsam de la Tigi, deoarece m-am indragostit de mirosul acestor produse. Asa ca am studiat review-uri pe Internet, pareri, produse, rezultate dorite si m-am oprit la gama Tigi Catwalk Sleek Mystique. Apoi am cautat sa vad pe ce site-uri exista cea mai buna oferta la aceasta gama si m-am oprit pe site-ul www.escentual.com, un site din UK, de incredere, care comercializeaza produse de calitate si livreaza foarte repede. Am ales pachetul format din sampon de 750 ml si balsam tot de 750 ml (care o sa-mi ajunga mult timp), deoarece era la un pret foarte avantajos. 

Comanda se face online, plata cu ajutorul unui card (eu folosesc un card doar pentru tranzactii online, pe care il alimentez numai cand am nevoie - este cea mai sigura varianta sa nu va treziti cu surprize), iar livrarea se face imediat (pe 31 oct seara am facut comanda, pe 1 nov s-a procesat si s-a livrat, iar pe 6 nov am primit aviz la posta normala). Nu mi-a venit sa cred ca a ajuns atat de repede pachetul ♥ (mai ales ca a fost si un week-end la mijloc). 

Produsele au venit ambalate foarte bine infasurate in cativa metri de punga cu bule :)) si au ajuns in stare perfecta. 

Cei de la Escentual mi-am trimis in pachet, pe langa comanda si o pila pentru unghii cadou si o mostra de parfum, care arata foarte interesant cu un barbat caruia ii dispar hainele :)). 

 Uite este imbracat, uite nu mai este :)) 

De ce am ales Tigi Catwalk Sleek Mystique? 
In primul rand datorita mirosului exceptional al produselor Tigi, care persista! In al doilea rand deoarece imi doream un sampon care face parul extrem de matasos si disciplinat. Deocamdata am folosit aceasta gama o singura data, dar promit ca revin cu un review detaliat dupa o folosire mai indelungata. 

Cei de la Escentual ofera un lucru interesant, complet gratuit si anume ambalarea produselor in hartie de cadou, cu fundita si cu un mesaj personalizat, in cazul in care vrem sa oferim cadou produsele si sa punem direct adresa persoanei in cauza. O surpriza foarte frumoasa, nu-i asa? 

Ati mai comandat de pe Escentual? Ce site-uri de incredere din Uk mai stiti cu preturi acceptabile? Dar despre produsele Tigi ce parere aveti?

You Might Also Like

7 comentarii

  1. Abia astept review-ul tau! Ma puna cum sa rasfoiesc site-ul , nu stiam de el . Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu drag si sa-ti mearga bine cu ele! ;)


    Nu stiam de acest site, merci ca ne-ai spus! :*
    Cat te-a costat transportul?


    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult! Si eu l-am descoperit recent si sunt foarta multumita de serviciile lor!
    Transportul a fost 4,95 lire :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mult spor! :*
    Si eu l-am descoperit recent, in cautarea unor oferte bune si la ei am gasit cea mai convenabila varianta la samponul si balsamul Tigi ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat te-au ajuns Mada?Nu pot intra acum pe site sa vad.Si transportul la fel.Ca ma bate si pe mine gandul de o comanda.
    P.S.: nu pot intra pe blogul tau de cateva zile..acum cred ca am noroc ca am putut,si mai ales sa-ti las si comentariu..:(
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Off, am vazut si eu ca se incarca cam greu, abia dupa cateva minute. Nu stiu ce are, dar trebuie sa-i gasesc problema :(.

    Comanda m-a ajuns 20,60 lire total, fara alte taxe, deci in jur de 120 lei. (samponul si balsamul au fost 15,65 lire si transportul 4,95 lire). Si a ajuns in maxim 5 zile :)

    RăspundețiȘtergere
  7. This really is one thing you won't uncover on older machines.

    Stop by my web-site ... click through the next web site

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate