Ai o firma? Acuma este momentul sa devii advertiser!

vineri, noiembrie 09, 2012

Ai o firma si vrei sa devii advertiser? Acuma este momentul perfect de a incepe! Site-ul 2parale ofera in primele 3 luni comision 0 daca te inscrii acuma!

Ce este 2parale si cum functioneaza marketingul afiliat?
  • Marketingul afiliat este un model de marketing bazat exclusiv pe performanta: platesti doar pentru rezultate. Sistemul functioneaza destul de simplu: magazinele online sau alte site-uri, cunoscute in retea ca advertiseri, pun la dispozitie afiliatilor(publisheri, bloggeri, specialisti SEM) o serie de instrumente de promovare, de la bannere la link-uri si reclame text. Afiliatii folosesc aceste instrumente pentru a directiona vizitatori pe site-ul advertiserilor si sunt recompensati direct proportional cu numarul sau valoarea actiunilor, fie vanzari, fie lead-uri, realizate de respectivii vizitatori intr-un anumit interval de timp, numit perioada de recurenta. Advertiserii platesc astfel doar pentru rezultate. In acest proces, 2Parale functioneaza ca un intermediar, oferind o solutie rapida si eficienta de promovare si monetizare.
  • Pe langa vanzari, un program de afiliere este eficient pentru orice actiune de marketing cu rezultate masurabile, ca inscrierea la newsletter sau completarea unui chestionar.
Ce avantaje iti ofera site-ul 2parale?
  • Un program specializat de training despre cum sa iti creezi mai bine campaniile, astfel incat sa iti maximizezi vanzatile si profitul;  

  • Statistici in timp real pentru vizite, vanzari / lead-uri generate, plus o mare varietate de unelte de promovare, precum: bannere, text ads, product feeds si altele; 
  • Acces la mii de bloguri si site-uri, unde vor fi promovate produsele tale
  • cresteri semnificative de trafic datorita expunerii pe foarte multe medii. Afiliatii vor promova produsele tale pe siteuri mari, pe bloguri si forumuri, in comunitati, pe Facebook sau pe Google, iar tu vei plati doar pentru rezultate!

Traim in era blogurilor, suntem dependenti de Facebook, Google +, Pinterest, Twitter, asa ca firmele trebuie sa se adapteze si sa-si indrepte atentia spre promovarea produsele pe aceste retele de socializare si cum pot face acest lucru mai bine, daca nu prin inregistrarea pe o retea de marketing afiliat.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. La Sueta cu Nicole9 noiembrie 2012 la 15:52

    Am si eu o intrebare; ce alte costuri exista pentru a deveni advertiser? presupun ca semnezi un contract in care esti obligat sa platesti 1-2 ani niste costuri, nu cred ca poti sa beneficiezi de serviciile lor 3 luni apoi sa inchei colaborarea. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai rapunde la aceasta intrebare, chiar ma intereseaza subiectul. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Uite aici sunt o serie de raspunsuri la intrebarile tale http://bit.ly/SIHAhK. Sper sa te ajute!

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate