Review: Crema nutritiva pentru picioare Yves Rocher

marți, octombrie 09, 2012

Dupa cum stiti, eu sunt un fan al produselor de la Yves Rocher. In ultimul review, v-am spus ca folosesc imediat dupa gomajul pentru picioare, crema nutritiva cu levantica. Pentru cine iubeste levantica, aceasta crema este un deliciu. Miroase superb a levantica si lasa picioarele catifelate si protejate. 


Pe langa ulei esential de levantica bio purificatoare, care calmeaza , crema nutritiva este bogata si in ulei de macadamia nutritiv. Uleiul de macadamia ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, are efect nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii. Se absoarbe usor, hidrateaza pielea si o lasa catifelata. 



Crema are o textura onctuoasa, care hraneste chiar si picioarele foarte uscate. Se aplica prin masarea picioarele in fiecare seara, dupa ce au stat la inmuiat in apa fierbinte. O data pe saptamana, eu folosesc si gomajul pentru picioare, iar crema nutritiva o aplic dupa ce am masat bine piciorusele cu gomajul. Impreuna imi fac picioarele de vis ♥ 


Singurul minus pe care l-am gasit este cantitatea (are doar 50 ml). Din acest motiv am avut grija sa-mi maresc stocul cu inca doua tuburi de crema :). Cand am achizitionat crema, costul acesteia era 20,90 lei (pretul intreg fiind de 29 lei). Cei de la Yves Rocher au frecvent promotii care nu trebuie pierdute ♥

Ati incercat aceasta crema? Va tenteaza? ♥

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Si mie imi este necesara o asemenea crema.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte utila, tot timpul anului ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. superba aceasta crema nutritiva.folosita impreuna cu gomajul am vazut minunea.niste picioare catifelate dupa ce le-am folosit doar de 3 ori.chiar nu ma asteptam.nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este ♥ atat crema, cat si gomajul fac minuni :)

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate