Review: Gomaj pentru picioare Yves Rocher

luni, septembrie 17, 2012

Dupa cum stiti, sunt un fan al produselor de la Yves Rocher. Faptul ca au mereu oferte avantajoase si cadouri atractive ma indeamna sa comand destul de des. La ultima comanda mi-am  luat gomajul pentru picioare, deoarece citisem mai multe pareri pozitive despre el si am fost curioasa sa vad cat de bun este. Ce pot sa spun este ca nu regret ca l-am luat si ma bucur mult ca l-am descoperit. Mi-a salvat calcaiele in aceasta vara ♥ Impreuna cu crema nutritiva de la Yves Rocher, au facut o treaba excelenta. 
Nu cred ca este vreo persoana care nu s-a confruntat vara cu problema calcaielor aspre. Mai ales cele care poarta papuci flip-flop, cu talpa joasa si subtire. Eu mereu imi "nenorocesc" calcaiele cand pot astfel de papuci, dar necesitatea ma face sa-i port. Bine ca exista solutii salvatoare :)

Ce face gomajul de la Yves Rocher? 
 Netezeste asperitatile si lasa picioarele catifelatesi placute la atingere. Contine ulei esential de lavanda bio purificatoare, care improspateaza si relaxeaza picioarele si pudra exfoliabila din samburi de caisa, care ajuta la netezirea asperitatilor. Se poate aplica 1 sau de 2 ori pe saptamana, atat pe picioarele umede, cat si uscate. Daca vreti o exfoliere mai blanda, atunci se foloseste pe pielea umeda, dar daca aveti nevoie de o exfoliere mai ferma, atunci trebuie folosit pe pielea uscata. Dupa aplicare, se maseaza usor cu miscari circulare si se clateste cu apa din abundenta. Dupa ce am sters piciorusele de apa, le dam cu o crema nutritiva si intens hidratanta acestea devin perfecte - catifelate, improspatate si extrem de fine. 

Particulele din samburi de caisa sunt foarte abrazive, asa ca trebuie sa aveti grija sa nu masati prea puternic picioarele. Chiar si cu miscari blande rezultatele sunt pe masura asteptatilor. 

Pentru cine este interesat de ingrediente, aici gasiti lista lor:

A avut efecte si pe calcaiele iubitului meu. Desi erau foarte aspre si uscate, cu acest gomaj a reusit sa le aiba catifelate. Chiar s-a mirat cand a vazut ca un produs atat de mic are rezultate atat de mari :). 
Predomina mirosul de lavanda, pe care eu il apreciez mult ♥ Ambalajul este obisnuit, practic, usor de depozitat. Singurul minus pe care l-am gasit este cantitatea. Tubul are doar 50 ml, se termina cam repede, si costa aprox 15-20 lei, depinde de ofertele gasite pe site-ul sau catalogul Yves Rocher. 
 
Deoarece mi-a placut foarte mult mi-am facut aprovizionarea cu inca doua tuburi de gomaj ♥ A fost de un real ajutor si il voi mai achizitiona si pe viitor.

 Ati incercat acest gomaj de la Yves Rocher? Sau va tenteaza? Ce alte gomajuri pentru picioare folositi si au avut cu adevarat efect?
post signature

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Si eu am folosit unul din gama YR, dar mai demult si nu mai stiu care era, insa imi amintesc ca mi-a placut foarte mult.
    Tu ai facut niste poze sublime, felicitari, m-ai cucerit cu imaginile astea incat imi doresc sa incerc si eu scrub-ul acesta :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand ai zis de miros de lavanda,hmmm parca l-as incerca si eu :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult :D Ma bucur ca iti plac. Am incercat sa le fac cat mai speciale ♥

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place mirosul de lavanda :) Crema nutritiva are un miros mai accentuat de lavanda ;) O sa scriu si despre ea in curand.

    RăspundețiȘtergere

Articole apreciate